Neler Yeni

Yardım Şu anda bu fiyata iPhone 13 almalı mıyım?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
emir yapar
Kasanın boya atması sebebi ile bir önceki telefonun daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsun anlamadım :D
Genel olarak apple’ın pro modelinin bir sonraki çıkan düz modellerinden daha iyi olduğunu söylüyorum. 3 kamera olması daha iyi anlama geliyor demek değil, fakat 2 telefonun işlemcisinin hızını burada 1 kişi gözüyle fark edemez. ( 2-3 kişi işlemci iyi demiş ya ) epeyden bakmışlar herhalde :D İstediğin yere bakıp istediğin yere sorabilirsin alacağın cevap 12 pronun iyi olduğu doğrultusundadır. Bilen kişilere sor ama :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi kullanıp apple’a laf yetiştirenlerden olmasın :D

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Bu para iPhone 13 e verilmez kullanan biri olarak söylüyorum 15800 vermiştim o fiyata güzel cihazdı alınır di ama şuan 20 - 21 bin TL civarında ve o kadar etmez şahsi fikrim benim bu
Hocam bana maliyeti de 17000 civarı olacak. Üstünü Amerika'daki akrabam telefon kaybolunca aynı fiyata Türkiye'den alayım diye verdi. Bu piyasa için değer diye düşünüyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Genel olarak apple’ın pro modelinin bir sonraki çıkan düz modellerinden daha iyi olduğunu söylüyorum. 3 kamera olması daha iyi anlama geliyor demek değil, fakat 2 telefonun işlemcisinin hızını burada 1 kişi gözüyle fark edemez. ( 2-3 kişi işlemci iyi demiş ya ) epeyden bakmışlar herhalde :D İstediğin yere bakıp istediğin yere sorabilirsin alacağın cevap 12 pronun iyi olduğu doğrultusundadır. Bilen kişilere sor ama :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi kullanıp apple’a laf yetiştirenlerden olmasın :D
Sen ne anlatıyorsun ? Xr, 11, 12, 12 pro, 13 pro max kaç kere elimden geçtiler. Bilgi almak için birine sormama gerek yok kendim deneyimleyebiliyorum. 2 ay önceye kadar Xr, şuanda 12 kullanıyorum. Mantıklı düşüncesi olarak herkes 13'ün 12 pro'dan iyi olduğunu bilir. daha iyi kameralar, daha iyi pil, daha iyi performans, daha uzun ömürlü vs vs.
12 pro'nun 13'den kullanım olarak tek iyi yanı optik zoom kamerası başka hiçbir artısı yok.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
emir yapar
Sen ne anlatıyorsun ? Xr, 11, 12, 12 pro, 13 pro max kaç kere elimden geçtiler. Bilgi almak için birine sormama gerek yok kendim deneyimleyebiliyorum. 2 ay önceye kadar Xr, şuanda 12 kullanıyorum. Mantıklı düşüncesi olarak herkes 13'ün 12 pro'dan iyi olduğunu bilir. daha iyi kameralar, daha iyi pil, daha iyi performans, daha uzun ömürlü vs vs.
12 pro'nun 13'den kullanım olarak tek iyi yanı optik zoom kamerası başka hiçbir artısı yok.
Tamam kanka en apple sensin;d

şahin doğan

80+ Platinum

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Bu uzun ömür olayı nasıl oluyor hocam yıllardır takip ederim her sene çıkan yeni modele uzun ömürlü diyorlar ama 1 yıl sonra pabucu dama atılıyor sanki

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,523
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam bana maliyeti de 17000 civarı olacak. Üstünü Amerika'daki akrabam telefon kaybolunca aynı fiyata Türkiye'den alayım diye verdi. Bu piyasa için değer diye düşünüyorum
He o zaman alınır sıkıntı yok 🙂 20 bin filan verilmez diye dedim 17 ise sorun yok

şahin doğan

80+ Platinum
Bu uzun ömür olayı nasıl oluyor hocam yıllardır takip ederim her sene çıkan yeni modele uzun ömürlü diyorlar ama 1 yıl sonra pabucu dama atılıyor sanki
iPhone 6S ile 6 gibi. 6 ile 6S arasında 1 yıl var ama aralarında 3 sürüm fark var ama her zaman bu mantıkla gitmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,966
Üyeler
159,079
Son üye
Yunus4114