Öneri Şu aralar kopukluk millenicom özellikle

AyazAteş

80+
Reaksiyon skoru
1
millenicom olsun net speed olsun şu an genel olarak bazı illerde bir sıkıntılar görünüyor yok altyapı sorunları yok siber saldırı yani orman yangınları olabiliyor hepimizi geçmiş olsun fakat bunun internetle alakası ne kısıtlamalar ne madem yangınlardan ötürü İnternet kısıtlayacaksınız neden millete fatura çıkartacaksınız temmuz ayına özel bir hafta ücretsiz yapın veya kısıtlamaları kaldırın veya altyapı yenilemeleri yapın bilmiyorum artık bana modem yönlendirdiler yeni modem aldırttı millenicom onu da iade edeceğim

fakat sizden ricam bu bahanelere gerek duymadan adam gibi internet veren bir operatör söyleyin cgnat yapmayan yahu statik IP aktif yine kısıtlama yaşıyorum bazıları diyor ki ıp'i 4 tane ıp'yi 6'ya geçiş var bazıları diyor ki bölgesel sıkıntılar var ya anlamadım kime inanacağız

net speed geçecektim orada da bir takım sorunlar varmış
TurkNet geçecektim benim borcum varmış durduk yere 5 k borç çıkardılae
Türk Telekom düşünüyorum ama o da taahhütlü
vodafone zaten evde internetle ilgilenmiyor ne yapacağım şaşırdım fikir verebilir misiniz Home ofis çalışan birisiyim çıldırmak üzereyim

hızım gayet normal stabil rdp uzak masa üstüne bağlanıyorum 3389 portuna nede sitelere girebiliyorum pingim havalarda yani böyle olacaksa 1 hafta ücretsiz fatura yazın kardeşim

şu comnet meselesi ne heryerde görüyorum ekşi sözlük felan comnet V2 geliyor comnet vakası felan

millenicom olsun net speed olsun şu an genel olarak bazı illerde bir sıkıntılar görünüyor yok altyapı sorunları yok siber saldırı yani orman yangınları olabiliyor hepimizi geçmiş olsun fakat bunun internetle alakası ne kısıtlamalar ne madem yangınlardan ötürü İnternet kısıtlayacaksınız neden millete fatura çıkartacaksınız temmuz ayına özel bir hafta ücretsiz yapın veya kısıtlamaları kaldırın veya altyapı yenilemeleri yapın bilmiyorum artık bana modem yönlendirdiler yeni modem aldırttı millenicom onu da iade edeceğim

fakat sizden ricam bu bahanelere gerek duymadan adam gibi internet veren bir operatör söyleyin cgnat yapmayan yahu statik IP aktif yine kısıtlama yaşıyorum bazıları diyor ki ıp'i 4 tane ıp'yi 6'ya geçiş var bazıları diyor ki bölgesel sıkıntılar var ya anlamadım kime inanacağız

net speed geçecektim orada da bir takım sorunlar varmış
TurkNet geçecektim benim borcum varmış durduk yere 5 k borç çıkardılae
Türk Telekom düşünüyorum ama o da taahhütlü
vodafone zaten evde internetle ilgilenmiyor ne yapacağım şaşırdım fikir verebilir misiniz Home ofis çalışan birisiyim çıldırmak üzereyim

hızım gayet normal stabil rdp uzak masa üstüne bağlanıyorum 3389 portuna nede sitelere girebiliyorum pingim havalarda yani böyle olacaksa 1 hafta ücretsiz fatura yazın kardeşim
Netspeedi deprem öncesi 1.5 deprem sonra 2.5 olmak üzere 4 yıldır kullanıyorum deprem bölgesinde olmama rağmen stabil bir internet sunuyorlardı yıllardır ara sıra kopukluk olsa da müşteri hizmetlerine 10 dk bağlanıp resetletince çözülüyordu ta ki son olaylarına kadar son olaylarında "sözde" siber saldırıya uğradıklarını bu sebeple sistemsel çöküş yaşadıklarını belirtip duruyorlar hem millenicom hemde netspeedde var bu durum. Comnetin olayı da herkese reklam basan şöyle internetiz böyle firmayız şöyle şuyuz diye reklam yapıp daha sonrasında Türk Telekoma borçlanıp borcu ödemeden iflas eden bir firma. Olay o kullanıcısını ortada bıraktı Türk Telekoma borcu yüzünden iflas etti herkesi mağdur etti sadece son kullanıcı değil server sistemlerini kullanan firmaları da mağdur etti. Millenicom ve NetSpeedden de şuan bu bekleniyor.

Millenicomun gelmişini geçmişini

iptal fesh işlemini başlatacaktım ikna süreci felan filan zaten arıza kaydınız var dedi yani madem arıza var giderin

modemi iade etmeden fesh ederseniz 1800 TL yansır dedi modem iade edin ondan sonra fesh edin felan filan bahsettiler 😆 ya güldürme beni millenicom ya iyili iptal ediyorum

Siz hala millenicom netspeed mi kullanıyosunuz betalar, ben 9 senedir Türk Telekom kullanıyorum ve çok memnunum

Ben de netspeed mağduruyum fiyattan bağımsız turktelekom hemen geçerim fakat turktelekom'da 100mbit paket yok. Yok derken maximum alabileceğim hız 85mbit görünüyor böyle olunca 100mbit kesinlikle bağlamıyor direkt 50 mbit paket bağlıyorlar 75mbit paketleri zaten yok. Diğer operatörler de böyle bir sorun yok sen 100mbit paket aldığında hat ne destekliyosa hepsini alıyosun ki zaten hattım 102 mbit bile görüyor. O yüzden şimdlik içlerinde en iyi alternatif gıbırnet gibi duruyor. Eğer istanbul ankara gibi büyük şehirde olsam kesinlikle turknet geçerdim fakat bulunduğum bölgede türknet vdsl ping çok fazla sürekli ip alma sorunları yaşıyordum.

Geri