millenicom olsun net speed olsun şu an genel olarak bazı illerde bir sıkıntılar görünüyor yok altyapı sorunları yok siber saldırı yani orman yangınları olabiliyor hepimizi geçmiş olsun fakat bunun internetle alakası ne kısıtlamalar ne madem yangınlardan ötürü İnternet kısıtlayacaksınız neden millete fatura çıkartacaksınız temmuz ayına özel bir hafta ücretsiz yapın veya kısıtlamaları kaldırın veya altyapı yenilemeleri yapın bilmiyorum artık bana modem yönlendirdiler yeni modem aldırttı millenicom onu da iade edeceğim
fakat sizden ricam bu bahanelere gerek duymadan adam gibi internet veren bir operatör söyleyin cgnat yapmayan yahu statik IP aktif yine kısıtlama yaşıyorum bazıları diyor ki ıp'i 4 tane ıp'yi 6'ya geçiş var bazıları diyor ki bölgesel sıkıntılar var ya anlamadım kime inanacağız
net speed geçecektim orada da bir takım sorunlar varmış
TurkNet geçecektim benim borcum varmış durduk yere 5 k borç çıkardılae
Türk Telekom düşünüyorum ama o da taahhütlü
vodafone zaten evde internetle ilgilenmiyor ne yapacağım şaşırdım fikir verebilir misiniz Home ofis çalışan birisiyim çıldırmak üzereyim
hızım gayet normal stabil rdp uzak masa üstüne bağlanıyorum 3389 portuna nede sitelere girebiliyorum pingim havalarda yani böyle olacaksa 1 hafta ücretsiz fatura yazın kardeşim
fakat sizden ricam bu bahanelere gerek duymadan adam gibi internet veren bir operatör söyleyin cgnat yapmayan yahu statik IP aktif yine kısıtlama yaşıyorum bazıları diyor ki ıp'i 4 tane ıp'yi 6'ya geçiş var bazıları diyor ki bölgesel sıkıntılar var ya anlamadım kime inanacağız
net speed geçecektim orada da bir takım sorunlar varmış
TurkNet geçecektim benim borcum varmış durduk yere 5 k borç çıkardılae
Türk Telekom düşünüyorum ama o da taahhütlü
vodafone zaten evde internetle ilgilenmiyor ne yapacağım şaşırdım fikir verebilir misiniz Home ofis çalışan birisiyim çıldırmak üzereyim
hızım gayet normal stabil rdp uzak masa üstüne bağlanıyorum 3389 portuna nede sitelere girebiliyorum pingim havalarda yani böyle olacaksa 1 hafta ücretsiz fatura yazın kardeşim