Şu ekran kartı alınır mı?

Alıntıyı görüntüle

Kasa şöyle benim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakışır gibi geldi yan tarafa takarsam.

Şu dikey fanların oraya.
o sıvı soğutmalı ekran kartı oraya bir yakışır varya offff offff diyorum. Tam fantezi işi yapıştır. :kekw: :kizginpeepo:

o sıvı soğutmalı ekran kartı oraya bir yakışır varya offff offff diyorum. Tam fantezi işi yapıştır. :kekw: :kizginpeepo:

Hayırlı olsun hocam iyi fiyat taktıktan sonra fotosunu atarsınız artık gözümüz şenlenir 😅
İptal edicem galiba ya. Düşündüm de bunun yerine ucuz bir 4080S alıp custom sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum. i9-14900K var zaten soğutma sıkıntı oluyor.

Hangisi mantıklı sizce ya? Çok kararsız kaldım.

İptal edicem galiba ya. Düşündüm de bunun yerine ucuz bir 4080S alıp custom sıvı soğutma yapmayı düşünüyorum. i9-14900K var zaten soğutma sıkıntı oluyor.
hocam siz bilirsiniz ama bu kasanızda şahane dururdu benden söylemesi.

hocam siz bilirsiniz ama bu kasanızda şahane dururdu benden söylemesi.
Evet bencede güzel dururda custom sıvı soğutmada baya iyi durur. Giderim kit alırım işlemci filan 360x2 tane radyatör ile kurarım kasada ona müsait. Bilemedim pek ya fiyat baya iyi de.

Sizce ne yapıyım?

Evet bencede güzel dururda custom sıvı soğutmada baya iyi durur. Giderim kit alırım işlemci filan 360x2 tane radyatör ile kurarım kasada ona müsait. Bilemedim pek ya fiyat baya iyi de.
valla ben iptal etmezdim sıvı soğutmanız zaten çok güzel gözüküyor. Custom a gerek var mı bilemedim.

valla ben iptal etmezdim sıvı soğutmanız zaten çok güzel gözüküyor. Custom a gerek var mı bilemedim.
Bende bilemedim valla. Biraz fantezi işi oldu da gerek var mı böyle bir harcamaya diye onu düşünüyorum :D

İptal ettim stok geldi alacak olan varsa alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,065
Üyeler
185,218
Son üye
alii7
Geri