Çok daha pahalı kaliteli olduğunu düşündüğüm bir marka daha var onunda linkini atıyım mı biliyor musunuz diye bakarsınız? Dediğiniz gibiyse bu alınmazBende bundan var vize haftası zamanları çok yağmıştı. Laptop içindeydi. Su içine girmiyor ama bir süre sonra içi nem yapıyor. Bilgisayarı çıkarınca üstü baya ıslaktı yani. Geçen hafta kasasını açınca da anakart oksitlenmemiş ama öbek öbek küf var gibiydi.
İyi olduğunu düşündüğüm şu marka var ama su geçirmezlik konusunda bazı ürünlerinde özellik kısmında belirtilmemiş sormak lazım. https://www.hepsiburada.com/mark-ry...magaza=MESEM+GROUP&url_src=and-product-detailHocam iyi bir çanta bulabildiniz mı?
Güzel ürünleri varmış kargo + vergi falan derken fiyatı baya uçuyor. Yukarıdaki linkte verdiğim çantayı biliyor musunuz? Genişleme su geçirmez özelliği olan modelleri hoşuma gitmişti. Seyahat ederken genişleme özelliği güzel olurAliexpressden alabilirsiniz tigernu markası 5 6 senedir kullanıyorum çantada çizik yok normalde Nike puma çantaları 1 senede parçalanıyordu bende. Yanında yağmurlukda geliyor çantaya bazı çantaları direk su geçirmez
Bilmiyorum maalesef ama bu tarz çantalar yukarda da bir arkadaş yazmıştı nem alıyor bendeki çantada belli bir seviyeye kadar su geçirmez ama eğer çok yağmur yağarsa ve yağmurluğu takmazsam nemleniyor içiGüzel ürünleri varmış kargo + vergi falan derken fiyatı baya uçuyor. Yukarıdaki linkte verdiğim çantayı biliyor musunuz? Genişleme su geçirmez özelliği olan modelleri hoşuma gitmişti. Seyahat ederken genişleme özelliği güzel olur
Modeli çok tam olarak hangisi en iyisi çözemedim. Benim laptop ekranı 16 inç ve bataryası falan büyük seyahat de çok ediyorum eşya falanda koyulcak kadar büyük olsa güzel olur.Bilmiyorum maalesef ama bu tarz çantalar yukarda da bir arkadaş yazmıştı nem alıyor bendeki çantada belli bir seviyeye kadar su geçirmez ama eğer çok yağmur yağarsa ve yağmurluğu takmazsam nemleniyor içi