Neler Yeni

Öneri Su Geçirmez Sağlam Laptop Sırt Çantası Önerisi Bekliyorum

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
16 İnç Laptopum için geniş sağlam su geçirmez çanta arıyorum. Laptopun şarj cihazı falan büyük baya hepsi sığmalı. Kaba görüntülü bir çanta istemiyorum. Bunu buldum ama nasıldır bilmiyorum.
Screenshot_2023-12-26-18-49-33-515_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Cihan Karagöz
Bende bundan var vize haftası zamanları çok yağmıştı. Laptop içindeydi. Su içine girmiyor ama bir süre sonra içi nem yapıyor. Bilgisayarı çıkarınca üstü baya ıslaktı yani. Geçen hafta kasasını açınca da anakart oksitlenmemiş ama öbek öbek küf var gibiydi.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bundan var vize haftası zamanları çok yağmıştı. Laptop içindeydi. Su içine girmiyor ama bir süre sonra içi nem yapıyor. Bilgisayarı çıkarınca üstü baya ıslaktı yani. Geçen hafta kasasını açınca da anakart oksitlenmemiş ama öbek öbek küf var gibiydi.
Çok daha pahalı kaliteli olduğunu düşündüğüm bir marka daha var onunda linkini atıyım mı biliyor musunuz diye bakarsınız? Dediğiniz gibiyse bu alınmaz

shou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emirhan ULU
Hocam iyi bir çanta bulabildiniz mı?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Aliexpressden alabilirsiniz tigernu markası 5 6 senedir kullanıyorum çantada çizik yok normalde Nike puma çantaları 1 senede parçalanıyordu bende. Yanında yağmurlukda geliyor çantaya bazı çantaları direk su geçirmez

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Aliexpressden alabilirsiniz tigernu markası 5 6 senedir kullanıyorum çantada çizik yok normalde Nike puma çantaları 1 senede parçalanıyordu bende. Yanında yağmurlukda geliyor çantaya bazı çantaları direk su geçirmez
Güzel ürünleri varmış kargo + vergi falan derken fiyatı baya uçuyor. Yukarıdaki linkte verdiğim çantayı biliyor musunuz? Genişleme su geçirmez özelliği olan modelleri hoşuma gitmişti. Seyahat ederken genişleme özelliği güzel olur

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Berke
Güzel ürünleri varmış kargo + vergi falan derken fiyatı baya uçuyor. Yukarıdaki linkte verdiğim çantayı biliyor musunuz? Genişleme su geçirmez özelliği olan modelleri hoşuma gitmişti. Seyahat ederken genişleme özelliği güzel olur
Bilmiyorum maalesef ama bu tarz çantalar yukarda da bir arkadaş yazmıştı nem alıyor bendeki çantada belli bir seviyeye kadar su geçirmez ama eğer çok yağmur yağarsa ve yağmurluğu takmazsam nemleniyor içi

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bilmiyorum maalesef ama bu tarz çantalar yukarda da bir arkadaş yazmıştı nem alıyor bendeki çantada belli bir seviyeye kadar su geçirmez ama eğer çok yağmur yağarsa ve yağmurluğu takmazsam nemleniyor içi
Modeli çok tam olarak hangisi en iyisi çözemedim. Benim laptop ekranı 16 inç ve bataryası falan büyük seyahat de çok ediyorum eşya falanda koyulcak kadar büyük olsa güzel olur.

Top Bottom