Neler Yeni

Su Geçirmez Telefon Arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih Demirtaş
Merhaba Başlıkta Belirttiğim Gibi Su Geçirmeyen Telefon Arıyorum İşim Gereği Yağmur Altında Çalışmak Zorunda Kalıyorum Suya Dayanıklı IPX8 Seviyesinde Olması Lazım Fiyatı da Absürt Olmazsa Sevinirim Fiyatı 70k Lara Çıkarmanın Mantığı Yok S24 Ultra Gibi Bir Şey Var 50k Altına Olabilirse Çok İyi Olur Özelliklerine Göre de FP Bulabileceğinize İnanıyorum Forumdaki Kişiler Baya Bilgili :D

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkant Mercan
Bu linkteki listeden (IPX8 suya dayanıklılık seviyesine sahip telefonlar) bütçene uygun seçeneklere göz atabilirsin. Bana sorarsan iPhone tercih etme; çünkü Türkiye'deki garanti kapsamı, suyla ilgili sorunları genellikle kullanıcı hatası olarak değerlendiriyor. Yurtdışında ise bu durum daha farklı şekilde ele alınıyor, bilgin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Semih Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Başlıkta Belirttiğim Gibi Su Geçirmeyen Telefon Arıyorum İşim Gereği Yağmur Altında Çalışmak Zorunda Kalıyorum Suya Dayanıklı IPX8 Seviyesinde Olması Lazım Fiyatı da Absürt Olmazsa Sevinirim Fiyatı 70k Lara Çıkarmanın Mantığı Yok S24 Ultra Gibi Bir Şey Var 50k Altına Olabilirse Çok İyi Olur Özelliklerine Göre de FP Bulabileceğinize İnanıyorum Forumdaki Kişiler Baya Bilgili :D
50K Altı Dedim Ama 50k Yakın Olmasına Gerek Yok Olabildiğince Düşük Olması Daha İyi Aradığım Tek Özellik Su Geçirmemesi Telefon Pek Kullanan Biri Değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu linkteki listeden (IPX8 suya dayanıklılık seviyesine sahip telefonlar) bütçene uygun seçeneklere göz atabilirsin. Bana sorarsan iPhone tercih etme; çünkü Türkiye'deki garanti kapsamı, suyla ilgili sorunları genellikle kullanıcı hatası olarak değerlendiriyor. Yurtdışında ise bu durum daha farklı şekilde ele alınıyor, bilgin olsun.
Evet İphone Su Geçirmeme Garantisi Verse Bile Türkiye İçinde Sudan Kaynaklı Arızalara Kullanıcı Hatası Diyip Başından Savıyor Daha Önce Yaşayan Çok Arkadaşım Oldu İphone Telefonlarını Sevmeme Sebeplerimden Biri De Bu

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Berkant Mercan
S24 FE modelini 2 ay önce aldım, 6 yıl güncelleme garantisi olduğu için tercih ettim. Telefonu fazla kullanmayan biriyim ve genelde bir telefonu 6 yıl boyunca kullanıyorum, bu yüzden bana gayet yeterli oldu. Üstelik uygun fiyatlıydı, bu nedenle öneririm. Eğer oyun oynamayı düşünüyorsanız, S23 Ultra’nın temiz bir 2. elini uygun fiyata bulursanız onu da düşünebilirsiniz. Bu model için çok fazla olumlu yorum gördüm, ancak onun dışında fazla bilgim yok.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
mi13t, mi13t pro mi 14t, mi14t pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular