Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Jant yamuldumu?Başımıza bir kaza geldi ve arabada şu şekilde bir hasar oluştu bunun masrafı nedir? Araç Audi Q5, serviste yapılmayacak aramızda halledeceğiz sizce bunun maliyeti ne olmalı?
en az bi 4k isterlerde gerisini bilmem ilden ilede değişiyor fiyatlar sanayiye düşeni allah kurtarsın bi tanıdık felan yokmuYani hocam şu hasarın hakkı nedir?
komple taşlanır orası çektirme yapılır güzel ustaysa macunla sıvamaz cincik gibi yapar 10 15 tutar benceBaşımıza bir kaza geldi ve arabada şu şekilde bir hasar oluştu bunun masrafı nedir? Araç Audi Q5, serviste yapılmayacak aramızda halledeceğiz sizce bunun maliyeti ne olmalı?
servis yaparsa fiyat buBaşımıza bir kaza geldi ve arabada şu şekilde bir hasar oluştu bunun masrafı nedir? Araç Audi Q5, serviste yapılmayacak aramızda halledeceğiz sizce bunun maliyeti ne olmalı?
Yok hocam serviste yapılmayacak, orada fazla tutacağını biliyorum.komple taşlanır orası çektirme yapılır güzel ustaysa macunla sıvamaz cincik gibi yapar 10 15 tutar bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
servis yaparsa fiyat bu
Usta var da karşı taraf yaptıracağı için onların ustasına sorulacak, olmadı ben kendi ustama da soracağım zaten.en az bi 4k isterlerde gerisini bilmem ilden ilede değişiyor fiyatlar sanayiye düşeni allah kurtarsın bi tanıdık felan yokmu
servis değilse 6 9 arası tutar hocamYok hocam serviste yapılmayacak, orada fazla tutacağını biliyorum.
Usta var da karşı taraf yaptıracağı için onların ustasına sorulacak, olmadı ben kendi ustama da soracağım zaten.
fiyat sor başka yerelere dostum fazla bir uğraş gerektirmiyor görünürdeYok hocam serviste yapılmayacak, orada fazla tutacağını biliyorum.
Usta var da karşı taraf yaptıracağı için onların ustasına sorulacak, olmadı ben kendi ustama da soracağım zaten.
düz yer değil hocam o bölge çizgi gitmiş onu çıkartacak çektirme ilefiyat sor başka yerelere dostum fazla bir uğraş gerektirmiyor görünürde
birde tam kapı ucuna gelmişfiyat sor başka yerelere dostum fazla bir uğraş gerektirmiyor görünürde