Yanmış olabilirsin.Her 5dakka da bi agzım kuruyo su iciyom tuvalete gidiyom
Doktor bişin yok die günde en az 4 5 litre iciyoeumdur
Hocam 5 dkda bir susuyorum diyor bu normal mi? Gerci sıcaklar extrem su aralar olabilir deArkadaş 4 5 litreden bahsediyor, doktor da sorun yok diyor. Sorun yok yani yaz aylarında özellikle normaldir.
Şeker falan olabilir ama doktor sorun yok diyorsa sorun yoktur.Hocam 5 dkda bir susuyorum diyor bu normal mi? Gerci sıcaklar extrem su aralar olabilir de
ya ben atıcaktım bunuNecla Teyze günde 25 litre içiyor
Alıntıyı görüntüle
Bünyeden bünyeye değişir. Arkadaş bedenine zarar verecek kadar su tüketmiyor.Hatalı bilgi, her şeyin fazlası zarardır. Gereğinden fazlaca miktarda su içerseniz su zehirlenmesi geçirirsiniz. Bir insan böbreği gün içinde en fazla 20 litre suyu dışarı atabilir.
Oyuna gircem hazırlık yapıom suyu koyuyom iciyom 10dakka bekliyom tuvalete gidiyom cıkıyom su iciyom oyun sonu aynısı ag yoruldumEn fazla böbreklerini yorarsın bir şey olmaz. Iyidir su içmek.
En fazla böbreklerini yorarsın bir şey olmaz. Iyidir su içmek.
BöbrekHocam nasıl içiyorsunuz ben günde 1 litre anca içiyorum
İçmediğim de öyle bi rahatsızlık geliyo ki kosuyom anasıbıSon Zamanlar'da Ben Aşırı Su İçiyorum Her Ağzım Kuruduğunda Su İçsem En Az 5 Litre Deviririm Ama Kalkıp Su Almaya Üşendiğim İçin 2.5 Litre Felan İçiyorum Ort.
Yani Bu Zamanlar'da Normal Böyle Olması.
Çikolata flan yeme hic daha iyi oluyon yineHocam 5 dkda bir susuyorum diyor bu normal mi? Gerci sıcaklar extrem su aralar olabilir de
Alev adammmYanmış olabilirsin.
Havalar sıcak vücudun ihtiyac duyuyor ki su içesin geliyor kışında olmuyorsa sorun yok.Her 5dakka da bi agzım kuruyo su iciyom tuvalete gidiyom
Doktor bişin yok die günde en az 4 5 litre iciyoeumdur
Direk tuvalete gidiom da muhtemelen serinlemem içindir soğuk içersem baya nelki o zaman az içerimHavalar sıcak vücudun ihtiyac duyuyor ki su içesin geliyor kışında olmuyorsa sorun
Sen susuyonIyi yapıyorsun, ben de susuyorum ama beynim bana bir susama alarmı vermediği için normalin altında su içme sorunum var