Yorumlariniz çok değerliydi teşekkür ederim. Lakin psu degistirmek istersem daha iyisini daha ucuza bulursam olur. Arkadas platinium serisi başka bir marka önerdi sadece araştıracağım mantıklı gelirse değişim yapacağım. Onun dışında evet parçaların ayni olmasını istedim stabil olması açısından MSI güvendiğim bir markaydı. Tek şüphem sıvı soğutma ve kasa oldu. Sıvı soğutmayı 11400F vardı onun için almıştım. Lakin sonradan bir atak yaptım 11600k ya çıktım. Sıvı soğutmada pişmanlık olur mu acaba bilmiyorum. Kasada daha iyi uyguna başka bir şey olur muydu bilemedimbence birçok parçanın aynı marka olması güzel bir şey ama değişiyim diyorsan gerçi daha pahalı ama bende,
"XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU" var. alırken 1. önceliğim sessizlik 2. kaliteydi. piyasada en önde gelen model psu lardan ama şimdi fiyat epey uçmuş.
Seasonic ile bunun arasında kalmıştım. bu daha uygun diye bunu aldım, çok iyi fanın çalıştığını duyma şansın yok.
Evet hocam biraz şu mantıkla hareket etmek istedim en ucuz mal en kaliteli maldır diyerekten böyle tercih ettim lakin pek beğenen olmadı hatta çok gereksiz görüldü üzüldüm.hocam kaliteli olsun diye pahalı olmuş daha fiyat performans olabilirdi ama olsun
Oyun + render sorunuzun nedeni ram mi ?Pahalı dostum. Render işleriylemi uğraşacaksın?
Bunlarin 240 v2 si var acaba o nasıl ?k işlemciler çok güç tüketiyor ve ısınıyor sıvı soğutma iyi olmuş. ben msi kullanıyorum şuan memnunum ama birdaha alırmıyım hayır. ürün aldım bir kaç içinde bozuldu araya araya servisi buldum gönderdim ertesi gün değişim dediler ve yenisini gönderdiler ama hemen bozulması yüzünden soğudum üründen. bugün alacak olsam lian li alırım.
MSI MAG CORELIQUID 360R V2 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
MSI MAG CORELIQUID 360R V2 ARGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile MAG CORELIQUID 360R V2 ITOPYA'dawww.itopya.com
tahminim, fanlar aynı olacağı için oda sessizdir büyük ihtimal, derece olarakta oynasa oynasa 5 decere derece oynar.Bunlarin 240 v2 si var acaba o nasıl ?
en ucuz mal en kaliteli diyip corsair ram almanız birazcık komik geldi bana. Kasada o kadar da kaliteli bir kasa değil. hafif fiyat üstüne P400A var, o çok daha kaliteli.Yorumlariniz çok değerliydi teşekkür ederim. Lakin psu degistirmek istersem daha iyisini daha ucuza bulursam olur. Arkadas platinium serisi başka bir marka önerdi sadece araştıracağım mantıklı gelirse değişim yapacağım. Onun dışında evet parçaların ayni olmasını istedim stabil olması açısından MSI güvendiğim bir markaydı. Tek şüphem sıvı soğutma ve kasa oldu. Sıvı soğutmayı 11400F vardı onun için almıştım. Lakin sonradan bir atak yaptım 11600k ya çıktım. Sıvı soğutmada pişmanlık olur mu acaba bilmiyorum. Kasada daha iyi uyguna başka bir şey olur muydu bilemedim
Evet hocam biraz şu mantıkla hareket etmek istedim en ucuz mal en kaliteli maldır diyerekten böyle tercih ettim lakin pek beğenen olmadı hatta çok gereksiz görüldü üzüldüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun + render sorunuzun nedeni ram mi ?
Zaten yukarıda belirttim kasa içime sinmedi sırf MSI diye aldim lakin Corsair kaliteli diye aldım evet . Siz kalitesiz mi biliyorsunuz anlamadım?en ucuz mal en kaliteli diyip corsair ram almanız birazcık komik geldi bana. Kasada o kadar da kaliteli bir kasa değil. hafif fiyat üstüne P400A var, o çok daha kaliteli.
yani, lpxler kadar kalitesiz olmasada yinede çok kaliteli değiller. ballistix veya neo trident Z daha iyi. OC potansiyeli çok az corsairde. C-die çıkıyor hatırladığım kadarıyla genel olarak.Zaten yukarıda belirttim kasa içime sinmedi sırf MSI diye aldim lakin Corsair kaliteli diye aldım evet . Siz kalitesiz mi biliyorsunuz anlamadım?
Msi spatium m480 sıfırı 2800 felan 2 ay içinde öyle bir indirimde olmadı nasıl o fiyata aldın ? çoğu parçan başkalarından mı alınma ? sistem güzel eline sağlıkBen de sıfır sistem topluyorum 2 aydır topluyorum listem şöyle,
Asus tuf gaming b550 plus wifi atx = 1600₺
Ryzen 7 5800x = 4500₺
Corsair vengeance rgb pro sl 2x8 3600 cl 16 = 999₺
Msi mag 750w 80+ gold = 1450₺
Msi Spatium M480 1 tb = 1200₺
Arctic Liquid Freezer 360 = 1700₺
Kasa = kararlaştırılmadı, max bütçe 1500₺
Ekran kartı = En az 3070 ya da RX6700XT
Sizce nasıl?
ekran kartı ne?Arkadaşlar altta belirttiğim sistemi ekran kartsız ve monitörsüz bir şekilde sıfır olarak indirimleri kovalayarak aldım. Sizce iyi mi yoksa kazık mı yedim ? Ayrıca bu sisteme ekran kartı ne tavsiye edersiniz ?
Sistem fiyatı : 14400 TL
Sistem :
İşlemci: Intel Core i5-11600K
Anakart: MSI MPG Z590 Gaming Carbon Wifi
Güç Kaynağı: MSI MPG A750GF 750W 80 PLUS GOLD
Kasa: MSI MPG SEKIRA 100R
İşlemci Soğutucu: Cooler Master ML240L V2
Ram: Corsair Vengeance Pro RGB 32GB (4x8) 3200MHZ CL16
Depolama: Samsung 980 PRO 1TB M.2 SSD