G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 26,220
Switch sorunları yaşanır mı?gamepower warlock. onun almam diyorsan rampage raptor. o biraz tuzlu yalnız. 280tl
Switch sorunları yaşanır mı?gamepower warlock. onun almam diyorsan rampage raptor. o biraz tuzlu yalnız. 280tl
warlockta sıkıntı oluyor bazı kişilerde diye biliyorum olmazsa benim gibi pcb değiştirirsiniz. ha hiç o işlere giremem diyorsanız gidin rampage olanı alın.Switch sorunları yaşanır mı?
Mavi switchmiş boşver. Ayroca Warlock manyak sorunlu bir klavye.gamepower warlock. onun almam diyorsan rampage raptor. o biraz tuzlu yalnız. 280tl
o tarz klavyelerde switch değişimi yapılabiliyor çok rahat bir şekilde.Mavi switchmiş boşver. Ayroca Warlock manyak sorunlu bir klavye.
Onun için Hot-Swappable olması gerekmiyor mu?o tarz klavyelerde switch değişimi yapılabiliyor çok rahat bir şekilde.
gamenote kb435l var 199tl blue switchNerde?
Bana da lazım.
Şaka değil ciddi, iyiyse atar mısın?
Blue sesinden dolayı kullanamıyorum maalesef. Ev ortamında fazla sesli. Yine de teşekkürler öneriniz için.gamenote kb435l var 199tl blue switch
sahsen benim aldığım warlock ile aynı fabrikadan çıkan klavyemde tuşlar lehimlenmemişti. pinle bağlanıyordu. muhtemelen warlocktada öyledir. raptoru bilmem ama.Onun için Hot-Swappable olması gerekmiyor mu?
Bende warlock var onu satıp öyle alıcam zatengamepower warlock. onun almam diyorsan rampage raptor. o biraz tuzlu yalnız. 280tl
Blue çok ses yapıyorBlue sesinden dolayı kullanamıyorum maalesef. Ev ortamında fazla sesli. Yine de teşekkürler öneriniz için.
Neyse o konuda riske girmeye değeceğini sanmıyorum. Teşekkürler.sahsen benim aldığım warlock ile aynı fabrikadan çıkan klavyemde tuşlar lehimlenmemişti. pinle bağlanıyordu. muhtemelen warlocktada öyledir. raptoru bilmem ama.
size göre o. ben riski severimNeyse o konuda riske girmeye değeceğini sanmıyorum. Teşekkürler.
Warlock var bende ona taksam ama ne kadara olursize göre o. ben riski severim![]()
keycapsların fiyatı belli. atmıştım 1 tane link size. ordaki kırmızı siyah seçeneği ilginizi çeker diye düşünüyorumWarlock var bende ona taksam ama ne kadara olur