Neler Yeni

Şu Vücuda Ne Kadar Sürede Ulaşılır?

Clayz

80+ Silver
Dostlar yazın baslasam su vucuda ne kadar surede ulasırım yanı bu vucud bence tam kararında ne asırı derecede hayatını tavuk pilav agırlıga baglamıs nede kendını salmıs omuzlarım genıs karın kaslarım hafıf bellı oluyo calısmamama ragmen ama soyle bır sorun var kunduracı gogusum var yanı ıce cokuk hafıf herneyse bu vucud ortalama kac ayda hallolur dostlar ve gunde kac saat antrenmanla olur zaten 1 kere basladımmı erımemesı ıcın devamlı yapmak gerekıyo yanı gunde 2 saat azmı yoksa okeymi. Birde proteın tozu ıcmek yerıne dırek normal beslensem olmazmı proteın tozu ıcmeyınce raconamı ters kalıyo?

Ekler

• Screenshot_269.png
    Screenshot_269.png
    144.9 KB · Hit: 31

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre siyah
zarganaysan yapılabilir ama kiloluysan karın kası zor özellikle de yağlıysan 2 saat biraz abarti muhtemelen 1-1.30 yeterli olur

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zarganaysan yapılabilir ama kiloluysan karın kası zor özellikle de yağlıysan 2 saat biraz abarti muhtemelen 1-1.30 yeterli olur
55 kıloyum cubukkraker direk 1 1.30 cıdden yeterlı olurmu

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
antalyada yaz aylarında günde 20 Lt yakın yada geçik su içerim dünyadaki en sevdiğim olmazsa olmazım su dur

Clayz

80+ Silver

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Sıradan bir beslenmeyle en kötü ihtimalle 2 senede yapılır diye tahmin ediyorum. Bazıları gibi senin de kas genetiğin iyiyse bu süre daha az olabilir.

Ek olarak sporda kaç saat geçirdiğinin neredeyse hiçbir anlamı yok. Bunu spora başladıktan sonra fark edeceksin. Salonda insanlarla lay lay lom etmek yerine düzgünce sporuna odaklanırsan antrenmanın kardiyo hariç en fazla 70 dakika falan sürer.

.RBO.

80+ Silver
genetik iyiyse spor eğitimide varsa 1.5 yıl iyi genetik varsa spor eğitimi yoksa 2-3 yıl genetikte yoksa allah bilir ve kas bağlantı genetikleride önemli bu tür karın kası ve göğüs genetiğine herkes sahip olamaz

Clayz

80+ Silver
genetik iyiyse spor eğitimide varsa 1.5 yıl iyi genetik varsa spor eğitimi yoksa 2-3 yıl genetikte yoksa allah bilir ve kas bağlantı genetikleride önemli bu tür karın kası ve göğüs genetiğine herkes sahip olamaz
hocam attıgım vucud cıdden 1.5 yıllıkmı ben goruyorum bazı youtuberler ılac basmadan 3 ayda fena dızıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıradan bir beslenmeyle en kötü ihtimalle 2 senede yapılır diye tahmin ediyorum. Bazıları gibi senin de kas genetiğin iyiyse bu süre daha az olabilir.

Ek olarak sporda kaç saat geçirdiğinin neredeyse hiçbir anlamı yok. Bunu spora başladıktan sonra fark edeceksin. Salonda insanlarla lay lay lom etmek yerine düzgünce sporuna odaklanırsan antrenmanın kardiyo hariç en fazla 70 dakika falan sürer.
en hızlı yarım senede olmazmı usttekı vucut yaw :D hıc bılgım yok valla ondan soruyorum ılac harıcı

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
en hızlı yarım senede olmazmı usttekı vucut yaw :D hıc bılgım yok valla ondan soruyorum ılac harıcı
Senin gibi böyle soran çok kişi var. Bu sorulan soru da sosyal medyadaki 17 yaşındaki sporcu ucubelerin "ideal fizik" tanımını değiştirmesinden ibaret. Senin attığın vücut da kolay yapılabilecek bir vücut değil. Diyorsan ben sağlığımı hiçe sayıp önüme gelen her takviyeyi (ilaç değil) alırım, onu sen bilirsin :D Yoksa dediğim gibi sağlıklı şekilde 2 sene falan sürer.

Clayz

80+ Silver
Senin gibi böyle soran çok kişi var. Bu sorulan soru da sosyal medyadaki 17 yaşındaki sporcu ucubelerin "ideal fizik" tanımını değiştirmesinden ibaret. Senin attığın vücut da kolay yapılabilecek bir vücut değil. Diyorsan ben sağlığımı hiçe sayıp önüme gelen her takviyeyi (ilaç değil) alırım, onu sen bilirsin :D Yoksa dediğim gibi sağlıklı şekilde 2 sene falan sürer.
anladım baya yardımcı oldu tesekkurler

pekı bılgın varmı kunduracı gogusunde spor yapınca kotu dururmu cok :D

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
anladım baya yardımcı oldu tesekkurler

pekı bılgın varmı kunduracı gogusunde spor yapınca kotu dururmu cok :D
İleri düzey değilse daha güzel bile gösterebilir.

Clayz

80+ Silver
İleri düzey değilse daha güzel bile gösterebilir.
baslangıc duzeyınde hafıf cukur hafıf bosluk bakınca aslında banada garıp ama guzel gozukuyoda oraya bır yumruk gelırse galıba felc gecırırım

Top Bottom