2 günde 2 ye katlamaz merak etme YTDÇok bişey yok 2 gram bozucam en fazla 2 gün bekleme hakkım var yoksa bugün bozucam çok bişey fark eder mi? gidişat nasıl yoksa direk bozayım mı
hocam bence vakit kaybetmeden bozun zaten altın düşse de 1.5 katı felan artıyor kısa süredePeki 15 20 günde ne olur faiz falan diyorlar değişimden sonra artış mı olur azalış mu
Şuan lık nakit buldum hocam gramları bozmucam ama 1 hafta sonra nakiti harcadığımdan dolayı lazım olup yine bozmam söz konusu olabilirhocam bence vakit kaybetmeden bozun zaten altın düşse de 1.5 katı felan artıyor kısa sürede
faizi sabit bıraktılar. altını bozdurup harcayacaksan bozdurabilirsin. günümüz Türkiye'sinde altın yatırım aracı değil değer saklama aracı. ne seni fakir yapar nede zengin sadece biriktirdiğin parayı enflasyondan korur. tabii ki benim fikrim varlıkların bozdurulmaması.Peki 15 20 günde ne olur faiz falan diyorlar değişimden sonra artış mı olur azalış mu
bulmuşsun zaten bozdurma kalsın.Şuan lık nakit buldum hocam gramları bozmucam ama 1 hafta sonra nakiti harcadığımdan dolayı lazım olup yine bozmam söz konusu olabilir
kanka vala bende 49 gram bilezik aldım 95 bine şuan 130 bine yakın olduÇok bişey yok 2 gram bozucam en fazla 2 gün bekleme hakkım var yoksa bugün bozucam çok bişey fark eder mi? gidişat nasıl yoksa direk bozayım mı
ne zaman aldınız?kanka vala bende 49 gram bilezik aldım 95 bine şuan 130 bine yakın oldu
4 ay olmusturne zaman aldınız?
Allah bereket versin. bol kazançlar.4 ay olmustur
saolasınAllah bereket versin. bol kazançlar.