M meavir 80+ Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 58 Reaksiyon skoru 15 20 Nisan 2021 #1 şuan bitcoin alasım var sizce bu düşüşün bi çıkışı olurmu daha yükselirmi yoksa dahada düşermi bitcoin ?
şuan bitcoin alasım var sizce bu düşüşün bi çıkışı olurmu daha yükselirmi yoksa dahada düşermi bitcoin ?
KirliKill Cezalı 80+ Silver Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3,508 Reaksiyon skoru 2,276 20 Nisan 2021 #2 meavir yazmış: şuan bitcoin alasım var sizce bu düşüşün bi çıkışı olurmu daha yükselirmi yoksa dahada düşermi bitcoin ? Devamı için tıklayın... Bunun için bir konu var zaten oraya yazsaydınız keşke Her neyse biz "donanım arşivi forum kripto paralar ile ilgili devlet başkanı sayın @Caner Kösedağ "ı sahneye davet ediyorum
meavir yazmış: şuan bitcoin alasım var sizce bu düşüşün bi çıkışı olurmu daha yükselirmi yoksa dahada düşermi bitcoin ? Devamı için tıklayın... Bunun için bir konu var zaten oraya yazsaydınız keşke Her neyse biz "donanım arşivi forum kripto paralar ile ilgili devlet başkanı sayın @Caner Kösedağ "ı sahneye davet ediyorum
Yunus 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 5,410 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 4,008 20 Nisan 2021 #3 Ana Konu - Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀 Yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım. Takipte kalmanızı öneririm. Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz. KAZANDILAR(Eğer girdilerse;) 🚀🚀🚀) BNB %120 🔥 XLM %39 🔥 FLM %32 🔥 GTO %23 🔥 $RCN %18🔥 $ADX %30🔥 $NULS %30🔥 $WIN %212🔥 $AVAX %7 🔥 $XTZ %40🔥 $YFI %15🔥 $ALGO... forum.donanimarsivi.com Sorularınız için burayı kullanırsanız daha iyi olur daha hızlı yardım alırsınız
Ana Konu - Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀 Yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım. Takipte kalmanızı öneririm. Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz. KAZANDILAR(Eğer girdilerse;) 🚀🚀🚀) BNB %120 🔥 XLM %39 🔥 FLM %32 🔥 GTO %23 🔥 $RCN %18🔥 $ADX %30🔥 $NULS %30🔥 $WIN %212🔥 $AVAX %7 🔥 $XTZ %40🔥 $YFI %15🔥 $ALGO... forum.donanimarsivi.com Sorularınız için burayı kullanırsanız daha iyi olur daha hızlı yardım alırsınız
A Armn Şfrmıdvylr 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 464 Reaksiyon skoru 234 20 Nisan 2021 #4 bitcoin her zaman alınabilecek bir coin, düşmesini beklemek sana kalmış