Chris Evans
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Sabahtan beri deniyorum kapasite sınırına ulaştı diyo bir türlü deneyimleyemedim
Witcher 3 oynuyacam diye sevinmiştim ama giremiyorum malasefBöyle tırt bir sistem ile kimse oynayamaz
herkes oynadığı için bu sorun var daha mantıklı cümleler kurunBöyle tırt bir sistem ile kimse oynayamaz
SABAH 8.30 da oynamıştımSabahtan beri deniyorum kapasite sınırına ulaştı diyo bir türlü deneyimleyemedim
bir kaç gün oynıyamassınız witcher oynıyacaksanız global sunuculara girin orda sıra neredeyse yok daha yeni çıktı hype ı bol para vermeden giremessiniz hatta para verseniz dahi paralılarında bir queue sorunu olabilir malum onlarda çok fazlaSabahtan beri deniyorum kapasite sınırına ulaştı diyo bir türlü deneyimleyemedim
Şuan sunucularda sadece TR gözüküyo vpn açsam olurmu?bir kaç gün oynıyamassınız witcher oynıyacaksanız global sunuculara girin orda sıra neredeyse yok daha yeni çıktı hype ı bol para vermeden giremessiniz hatta para verseniz dahi paralılarında bir queue sorunu olabilir malum onlarda çok fazla
nvidia hesabınızla girin game+ değil giriş kısmında daha fazla giriş seçenekleri varŞuan sunucularda sadece TR gözüküyo vpn açsam olurmu?