Neler Yeni

Şuan Razer Mou Viper Mini indirimde önceki fiyat neydi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Mou 'nun farkı ne acaba? O da önemli olabilir. Ben Mou'yu ilk defa görüyorum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
20 lira daha koyup V2 mini alabilirsiniz. Viper Mini'den sonra V2 mini'ye geçtim. Boyut olarak gene küçük, ancak ergonomi olarak daha rahat ettirdi. Viper'dan sa V2 mini'yi öneririm. Elim aşağı yukarı seninle aynıdır diye tahmin ediyorum. Bende avuç içi kullanıyordum ancak şuan sanırım pençeye alıştım. Farenin küçük boyundan ötürü. Zaten farkettim ki bu fiyatlardaki kaliteli fareler hep küçük boyutta.

Razer Deathadder V2 ye o kadar para vermek istemiyorum ama beni uzun yıllar götürecek fps oyunları çok güzel bir şekilde oynatacak bir fare istiyorum galiba v2 mini yeterli olur ya değil mi​

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Razer Deathadder V2 ye o kadar para vermek istemiyorum ama beni uzun yıllar götürecek fps oyunları çok güzel bir şekilde oynatacak bir fare istiyorum galiba v2 mini yeterli olur ya değil mi​

Yani Viper mini almanızı önermem V2 mini varken. Tabi bunlar şahsi fikir ve tecrübelerim. İkisini de kullandım. Viper mini'den V2 mini'ye geçtim. Aradaki farkı güzel gözlemleyebildiğimi düşünüyorum.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ibrahim can
Yani Viper mini almanızı önermem V2 mini varken. Tabi bunlar şahsi fikir ve tecrübelerim. İkisini de kullandım. Viper mini'den V2 mini'ye geçtim. Aradaki farkı güzel gözlemleyebildiğimi düşünüyorum.
viper miniyi sattınız mı

Top Bottom