Doların düşmesini bekleyin hocam sizAKP kazanacağı için sıkıntı yok. Ama aynısını Kılıçdaroğlu da dedi yani için rahat olsun tabi Kılıçdaroğlu'nun sözünde durduğu görülmüş şey değil, o yüzden oyunu AKPye bas.
RTE ne dediyse yaptı sen galiba Kılıçdaroğlu ile karıştırdın e haklı olarak kötülüyorsun.O kadar çok söz verip tutulmayınca kafanız karışıyor haklı olarak.
Burada doğru soru şu olmalıydı: Tutulan bir söz var mı?
NOT: Konuyu burada noktalarsak sevinirim.
RTE kazansın dolar ya düşecek yada alım gücü artacak, bu kadar basit.Doların düşmesini bekleyin hocam siz
Hocam yanlış bilgilendirmeden raporladım sizi. (!)RTE ne dediyse yaptı sen galiba Kılıçdaroğlu ile karıştırdın e haklı olarak kötülüyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTE kazansın dolar ya düşecek yada alım gücü artacak, bu kadar basit.
RTEnin tutmadığı sözü söyle diyorum yazmiyorsun birde rapor mu atıyorsun? dur bende sana atayım raporuHocam yanlış bilgilendirmeden raporladım sizi. (!)
Yanlış bilgilendirmeden raporladım gitti lolRTE ne dediyse yaptı sen galiba Kılıçdaroğlu ile karıştırdın e haklı olarak kötülüyorsun.
(!) İşaretinin anlamını bilmiyorsunuz sanırım. Tutmadığı sözü söyle diye bir yazı hiç yazmadınız. Yani söylemediğiniz bir şeyi yapmış gibi davranıyorsunuz, sanırım o yüzden malum partilisiniz. Konu benim için burada kapanmıştır. Keşke oy kullanmak için gerçekten bir test veya sınav yapılsa..RTEnin tutmadığı sözü söyle diyorum yazmiyorsun birde rapor mu atıyorsun? dur bende sana atayım raporu
burada siyasi bir yazı yazmak istemiyorum hocam iyi akşamlarRTE ne dediyse yaptı sen galiba Kılıçdaroğlu ile karıştırdın e haklı olarak kötülüyorsun.