şuanda pc toplamalı mıyım?

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
arkadaşlar ben pc toplamak istiyorum fakat nereye baksam bekleyin diyorlar fakat stoklar gelse bile dolar yükselir ve fiyatlar pek inmeyebilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

arkadaşlar ben pc toplamak istiyorum fakat nereye baksam bekleyin diyorlar fakat stoklar gelse bile dolar yükselir ve fiyatlar pek inmeyebilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
uygun sistem bulabilirseniz alın ama bence suan stokları beklemelisin

ekran kartı stokları olmadığı için millet pahalı bekleyin diyor ve bencede beklemek güzel eğer indirimli sistem bulursan al.

Eht dolardan bile daha kötü vurdu piyasayi stoklari beklemeniz daha iyi olucaktir

ekran kartı stokları olsaydı ona rağmen pahalı olsaydı bekleme derdim ama stoklar olmadığı için ekran kartları pahalı apu sistem toplayacaksan ayrı bir konu ama sistemde ekran kartı da kullanıcaksan bekle derim

Rtx 3050 söylentileri var. Giriş seviyesi olacak diyorlar. Belki gelirse piyasayı rahatlatır.

ne kadar bekleyeceğim tahmini olarak
Bunu maalesef hiç kimse bilemez ama yaza doğru stoklar gelicekmiş galiba mining ciler gene saldiricaktir ama abdullah abi olsun diğer youtuberlar olsun bu stokdan faydalanip sistem topliyacaktir eminim.

Tek yapman gereken Abdullah reisimizin yeni sistemini beklemen, kendi kafana göre toplarsan altından çıkamazsın.

Tek yapman gereken Abdullah reisimizin yeni sistemini beklemen, kendi kafana göre toplarsan altından çıkamazsın.
10 k ya bir tane sistem gördüm onu düşünüyordum 10 k ya 5600xt rog strix li 3600lü

Bence Abdullah abinin yeni sistemini bekle bende öyle yapacağım yoksa uygun fiyata sistem toplanmıyor şu an ki fiyatlar ne kadar düşer bundan sonra belli olmaz

Geri