Neler Yeni

şuanda pc toplamalı mıyım?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
arkadaşlar ben pc toplamak istiyorum fakat nereye baksam bekleyin diyorlar fakat stoklar gelse bile dolar yükselir ve fiyatlar pek inmeyebilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
arkadaşlar ben pc toplamak istiyorum fakat nereye baksam bekleyin diyorlar fakat stoklar gelse bile dolar yükselir ve fiyatlar pek inmeyebilir diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
uygun sistem bulabilirseniz alın ama bence suan stokları beklemelisin

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
ekran kartı stokları olmadığı için millet pahalı bekleyin diyor ve bencede beklemek güzel eğer indirimli sistem bulursan al.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Eht dolardan bile daha kötü vurdu piyasayi stoklari beklemeniz daha iyi olucaktir

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
ekran kartı stokları olsaydı ona rağmen pahalı olsaydı bekleme derdim ama stoklar olmadığı için ekran kartları pahalı apu sistem toplayacaksan ayrı bir konu ama sistemde ekran kartı da kullanıcaksan bekle derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal Özoktay
Rtx 3050 söylentileri var. Giriş seviyesi olacak diyorlar. Belki gelirse piyasayı rahatlatır.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
ne kadar bekleyeceğim tahmini olarak
Bunu maalesef hiç kimse bilemez ama yaza doğru stoklar gelicekmiş galiba mining ciler gene saldiricaktir ama abdullah abi olsun diğer youtuberlar olsun bu stokdan faydalanip sistem topliyacaktir eminim.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Tek yapman gereken Abdullah reisimizin yeni sistemini beklemen, kendi kafana göre toplarsan altından çıkamazsın.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Tek yapman gereken Abdullah reisimizin yeni sistemini beklemen, kendi kafana göre toplarsan altından çıkamazsın.
10 k ya bir tane sistem gördüm onu düşünüyordum 10 k ya 5600xt rog strix li 3600lü

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Bence Abdullah abinin yeni sistemini bekle bende öyle yapacağım yoksa uygun fiyata sistem toplanmıyor şu an ki fiyatlar ne kadar düşer bundan sonra belli olmaz

Top Bottom