Öneri SUBARU BRZ ALINIR MI !?

Tesla model Y çak geç.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boxer motor güçsüz bana göre 350z ne kadar bilmiyorum ama ona bakabilirsin bunun gibi fun car istiyorsan

S2000de alma bu arada çok dengesiz direksiyonu desen ayrı rezil

Boxer motor güçsüz bana göre 350z ne kadar bilmiyorum ama ona bakabilirsin bunun gibi fun car istiyorsan

Videoyu şu an izleyemiyorum
Ama önerilerini dikkate alıcam teşekkür ederim

kesinlikle hayatında arkadan itişli arabayla gazlayıp yanlamadıysan s2000 arabanın ya da kendinin sonu olur. zevkli eğlenceli ama kullanımı zor her an kazaya acık araba

Shitbox diyo kısaca yavaş ama eğlenceli fln diyo
İşte yavaş ama eğlenceli ilginç bir söylem
Sanırım denemeden bilemeyeceğim
kesinlikle hayatında arkadan itişli arabayla gazlayıp yanlamadıysan s2000 arabanın ya da kendinin sonu olur. zevkli eğlenceli ama kullanımı zor her an kazaya acık araba
S2000 nasıl yanladığını gayet net biliyorum virajlara girerken araba neden yanlamadan girdin diye sana soruyor
Ama benim amacım yanlamak değil yola tutunmak

Bence butcene ve istediklerıne gore bmw 428 dusunebilirsin xdrive cok başarılı olmasada yinede iyidir arkadan itiş de olabilirn senin tercihne kalmış birde audi s3 dusunebilirsin quattro iyi yol tutar durusuda güzel istersen sedan ister sportback ihtiyacına bağlı

Diğer araçlar ile ilgili bir bilgim yok fakat Peugeot 508 225 hp modeli biraz güçlü ve yol tutuşu gayet iyi gözüküyor videolardan anladığım kadarıyla.
Geyik testi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,869
Üyeler
184,242
Son üye
mamiboo
Geri