brz dediğin arabanın motor ve piston yapısı ile rx8 dediğin arabanın motor ve piston yapısını araştırır mısın lütfen. rx8 çok kibar bakılması gereken bir arabadır çok dikkatli sürülmesi gereken bir arabadır. Marşı verdim hadi gidiyoruz dememen lazım. yağ bakımını 5000 km de bir yapman lazım kendisine has ayrı yağı var. Varda var yani arabacı olmayan ve bütçesi olmayan adamın yapacaağı şeyler değil birsürü kılı tüyü var.arıza yapmayan eğlenceli araba yok. mazdanın tadını veripte arızasız araba yok. brz kendi çapında dışardan spor görünüyor biraz atik vs ama adamlar spor araba yaparken herşeyde riske girmemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
brz 200hp araba 1300 kılo kafadan 0-100 verisi 7sn altında olmalı ama 8sn falan cıkıyor. Performans ağırlık verip tadını kacırmak istemıyor. mazda ful performans bas gaz diple at götü kay makasa gir vs ama tak diye arıza verebilir. brz tr şartlarında yeterli spor araç
aynı şeyden bahsediyorum zaten. rx-8 e bakarım diyen kişi sürebilir onun dışında baş ağrıtır ama harikada zevki tadı var. Tr şartlarında brz daha mantıklıbrz dediğin arabanın motor ve piston yapısı ile rx8 dediğin arabanın motor ve piston yapısını araştırır mısın lütfen. rx8 çok kibar bakılması gereken bir arabadır çok dikkatli sürülmesi gereken bir arabadır. Marşı verdim hadi gidiyoruz dememen lazım. yağ bakımını 5000 km de bir yapman lazım kendisine has ayrı yağı var. Varda var yani arabacı olmayan ve bütçesi olmayan adamın yapacaağı şeyler değil birsürü kılı tüyü var.
Ben de o şekilde düşünüyorumarıza yapmayan eğlenceli araba yok. mazdanın tadını veripte arızasız araba yok. brz kendi çapında dışardan spor görünüyor biraz atik vs ama adamlar spor araba yaparken herşeyde riske girmemişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
brz 200hp araba 1300 kılo kafadan 0-100 verisi 7sn altında olmalı ama 8sn falan cıkıyor. Performans ağırlık verip tadını kacırmak istemıyor. mazda ful performans bas gaz diple at götü kay makasa gir vs ama tak diye arıza verebilir. brz tr şartlarında yeterli spor araç
Katılıyorumaynı şeyden bahsediyorum zaten. rx-8 e bakarım diyen kişi sürebilir onun dışında baş ağrıtır ama harikada zevki tadı var. Tr şartlarında brz daha mantıklı
Yok kanka teşekkür ederimvw yazmayın demişşin ama golf 2.0 tsı GTI bakmanı öneririm. 245hp 0-100 6.2 sn
Abdullah Abi çok daha detaylı bir şekilde yorumlamanı istesem alacak insanlarda daha çok bilgilenir
Ds9 modelimi listeme almıştım teşekkür ederim2m bütçem var demişsin ds kullanıcısı olarak 4 ve 9 u öneririm 2 si de Premium arabalar bence komfor dizayn vs olarak çok beğenemiyorum
Şöyle. Bı Nissan 200 sxDostlar belli bir süredir araştırıyorum ve kararsızlığım araştırmanın başında olduğundan daha fazla
Subaru Brz modelini gözüme kestirdim arabanın atmosferik olmasını , istediği gücü veremediği ve araç içinin çok gürültülü olması ile ilgili bir çok yorum okudum
tabii ki iyi yorumlarda vardı virajlarda çok iyi tutunduğu ve yol konforunun iyi olduğu şekilde
En güvenilir kaynak olarak direkt Abdullah Abi konuya ilgi gösterdi ve cevapladı ama aklımda hala soru işareti var sizce doğru tercih mi olur ?
Passat ,Skoda ve BMW önermeyin lütfen
Aile arabası istemiyorum eğlence arabası istiyorum
Bütçe maximum 2 milyon
Yani ben de o şekilde düşünüyorum ama en azından anlatmaya denesen Abdullah Abi1 kere kullanman lazım keyfini başka türlü anlayamazsın
Çok yavaş o arabalar bana göre alacaksan turkiyede daha bilindik arabaları alabilirsinDostlar belli bir süredir araştırıyorum ve kararsızlığım araştırmanın başında olduğundan daha fazla
Subaru Brz modelini gözüme kestirdim arabanın atmosferik olmasını , istediği gücü veremediği ve araç içinin çok gürültülü olması ile ilgili bir çok yorum okudum
tabii ki iyi yorumlarda vardı virajlarda çok iyi tutunduğu ve yol konforunun iyi olduğu şekilde
En güvenilir kaynak olarak direkt Abdullah Abi konuya ilgi gösterdi ve cevapladı ama aklımda hala soru işareti var sizce doğru tercih mi olur ?
Passat ,Skoda ve BMW önermeyin lütfen
Aile arabası istemiyorum eğlence arabası istiyorum
Bütçe maximum 2 milyon
Yorumunu biraz daha detaylandırır mısınÇok yavaş o arabalar bana göre alacaksan turkiyede daha bilindik arabaları alabilirsin