Hocam araç çok hantal, beygirine göre yavaş.Diğer araçlar ile ilgili bir bilgim yok fakat Peugeot 508 225 hp modeli biraz güçlü ve yol tutuşu gayet iyi gözüküyor videolardan anladığım kadarıyla.
Geyik testi
Katılıyorum Japon İşi Devam .Alınır 10 numara araba.
Pek bilgim yok görünüş olarak ve yol tutuş olarak güzel fakat güç olarak çok hoş değil. Maksimum hızı 220-240 arasıydı sanırım ama 0-100 8-9 saniye olması kötü.Hocam araç çok hantal, beygirine göre yavaş.
Konuda zaten biliyor
Bmw bütçemi aşıyor S3 güzelmiş listeme aldımBence butcene ve istediklerıne gore bmw 428 dusunebilirsin xdrive cok başarılı olmasada yinede iyidir arkadan itiş de olabilirn senin tercihne kalmış birde audi s3 dusunebilirsin quattro iyi yol tutar durusuda güzel istersen sedan ister sportback ihtiyacına bağlı
Ben de o şekilde düşünüyordum ama yorumları çok karışıkAlınır 10 numara araba.
Alıp 2JZ düzeceksinKonuda zaten biliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bmw bütçemi aşıyor S3 güzelmiş listeme aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de o şekilde düşünüyordum ama yorumları çok karışık
Güzel fikir ama riskliAlıp 2JZ düzeceksin
Konunun başında yazdığımı okudun muSkoda superb öneririm
Bir kere sür bir daha BMW den keyif alamazsın. Kötü yanı şu BRZden sonra alacağın araç Porsche olmalı yoksa sürüş keyfi tatmin etmez. 20Milyonluk BMW al 2Milyonluk BRZ’nin çeyreği kadar yolda dikkat çekmez.Yani ben de o şekilde düşünüyorum ama en azından anlatmaya denesen Abdullah Abi
İlk elden kullanan ve bildiğim sen varsın sadece
Yorumun için çok teşekkür ederim Abdullah AbiBir kere sür bir daha BMW den keyif alamazsın. Kötü yanı şu BRZden sonra alacağın araç Porsche olmalı yoksa sürüş keyfi tatmin etmez. 20Milyonluk BMW al 2Milyonluk BRZ’nin çeyreği kadar yolda dikkat çekmez.
Alan zaten BRZ yi satmak istemiyor gir sahibindene 1 tane bile 2020 model üstü BRZ yok kimse satmak istemiyor 1 tane satışa çıkmıştı onu da ben almıştım.
2017 model üstü makyajlı BRZ öneririm
Bulmak çok zor değil imkansız gibi Hocam22 modelini bulmak cok zordur ama onu almanı tavsiye ederim eğer alacaksan.
2022model testi:
Önceki kasası
Genel olarak iyi ama saglamlık olarak VW,Bmw,audi, merco daha sağlam genel modeller bazından. 22 kasa ve ustu gayet sağlam