Aynen 3050 istiyorum çok ama çok son sn de tükendi tıklamamla bitmesi aynı anda olduBir çoğumuz 3050'ye erişemedi, olabilirse tekrar bi 3050 indirimi iyi olurdu.
Aynen 3050 istiyorum çok ama çok son sn de tükendi tıklamamla bitmesi aynı anda olduBir çoğumuz 3050'ye erişemedi, olabilirse tekrar bi 3050 indirimi iyi olurdu.
Rx 6500xt inşallahDostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler
Konuyu saptıracak yorumlarda bulunmayın!
50 inç 2011 model plazmada sarmıyor artık Forza Horizon 52k F/P kralı monitör bekliyoruz
abi şöyle 10-15 bin tl arası sağlam laptoplarda indirim olsa çok iyi olur yazılım ile ilgileniyorum bilgisayara ihtiyacım var çok iyi olur.Dostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler
m2ssdDostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler
Ede, ucuz ama iyisinden laptop lazım , grafik tasarım da kullanılacak , 11-12 k arası fiyatla güzel bi f/p ürünü laptop lazımDostlarım Şubat ayında indirim görmek istediğiniz ürünleri lütfen kısa ve öz bir şekilde yorumlarda benimle paylaşım sizin isteklerinize göre indirimli ürün ayarlayacağım. Sevgiler