Suç işleyenlere ceza verilmemeli.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bizim isteklerin had bilmezlik

ceza verilmesinin sebebi ülkede herkes inançlı değilde ondan. tamamen tek bir din ile yönetilen biryer olsaydı belki ama malesef burada değil

Mesela arkadaşlar felsefik olarak düşünelim.

Atıyorum 1 Kişiyi öldürmenin cezasını Allah buyuruyor ki 15 yıl cehennem azabı çekecek.Şimdi siz kalkıpta bu adama dünyada
30 yıl hapis cezası verdiniz diyelim.Üstüne birde Allah 15 yıl ekliyor bu adam HAKSIZ FAZLA ceza almıs oluyor

Ceza alsın tabii ki ama ya komple bu dünyada yada komple öteki dünyada almalı ki adalet olsun.
15 yıl nerede yazıyor? Benim bildiğim öldüren kişi cehennemden çıkamaz. Hem böyle bir mantık olabilir mi?

images (1) (14).webp

Atıyorum 1 Kişiyi öldürmenin cezasını Allah buyuruyor ki 15 yıl cehennem azabı çekecek.Şimdi siz kalkıpta bu adama dünyada
30 yıl hapis cezası verdiniz diyelim.Üstüne birde Allah 15 yıl ekliyor bu adam HAKSIZ FAZLA ceza almıs oluyor

Ceza alsın tabii ki ama ya komple bu dünyada yada komple öteki dünyada almalı ki adalet olsun.
harbi biyerleinden uydurmuş

bazı kullanıcıların konu açmadan önce yasaklı bir madde kullandıklarını düşünüyorum.

Güzel kafa. Bir şeyler demek isterim de ban yiyip dava yemek istemiyorum. Umarım bir gün başına gelir de serbest kalır adam. O zaman ailenin ızdırabını öteki taraftan görürsün. :)

Ayrıca öyle bir ayet falan var mı? 1 adam öldürmenin cezası 15 yıl cehennem azabı mıymış? Az bana göre...

hmm,bu mantiga gore semih celik denilen pislik kendini oldurmese cezasiz kalacakti oylemi ...

Bu konu neden hala kapanmadı? Bunun tartışılacak bir tarafı var mı? Yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,863
Üyeler
183,348
Son üye
yusuf1123
Geri