Beyler çok açım kalkamicak kadar yani elimde 3 yumurta 1 tanede hiç açılmamış piliç sucuk var genelde hazır yerdimde bu sefer kalmadı acil yardım edin nasıl yapılır bilmiyorum bilenler salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Youtu.be a girdim herkes farklı yapıyor çok değişik doğrusunu bulamadım hızlıca yardım ederseniz sevinirim saat 2 kahvaltı yapmadım
Tavaya azıcık ayçiçek yağı veya margarin veya terayağı artık ne varsa koy. Üstüne sucukları at 2 dk kısık ateşte pişir, sonra sucukları çevirip üstüne kasede çırptığın yumurtayı dök. Döktükten sonra tahta kaşıkla vs. karıştır yumurtayı.
Beyler çok açım kalkamicak kadar yani elimde 3 yumurta 1 tanede hiç açılmamış piliç sucuk var genelde hazır yerdimde bu sefer kalmadı acil yardım edin nasıl yapılır bilmiyorum bilenler salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim. Youtu.be a girdim herkes farklı yapıyor çok değişik doğrusunu bulamadım hızlıca yardım ederseniz sevinirim saat 2 kahvaltı yapmadım
Yağsız olmasını istersen çok az su koy ve sucukları kendi yağında pişir. Sucuklar pişerken yumurtaları bir kasenin içine kır tuz, kara bine, acı biber, kimyon her şey sana kalmış. İyice karıştır sucukları pişince yumurtayı dök bu sırada ocağı kıs. Yumurtanın bir köşesini kaldırıp üstündeki yumurta sıvısını ışığı döktür ki hem yanmasın hem daha güzel olsun. Yapabilirsen tamamını ters çevir yapamazsan bir şey yardımıyla bölerek ters çevir. Hepsini karıştırarak çevirmeye çalışırsan bir yeri pişer bir yeri pişmez sıkıntı.
Az yağ koy veya hiç koyma sonra sucukları çift taraflı pişir onu da anlarsınız ama anlamazsınız diye rengi koyulaşacak işte sonra iki adet yumurtayı pişince kırın üstüne ardından zevke bağlı olarak ben hep karıştırırım pişene kadar ama siz ister sarısını patlatırsınız ister sarısına ellemezsiniz isterseniz benim gibi karıştırırsınız ardından o yumurta cıvıklığını gözlemleyemediğiniz zaman pişmiştir afiet olsun tuzunu unutmayın ama