Olsun biz deniyoz yinedeDayılar boşa uğraşmayın, aynısı System Shock içinde olmuştu yanlış fiyat girilmişti alanların kütüphanesinde silinip paraları geri iade edilmişti.
ilk çekenlerdenim bana gelmezse kimseye gelmezalamazsan bizim sevinç şu noktalarda olur
o zaman KELMANGEEE MAKEEY KAKOOOUV KAKOOOUVilk çekenlerdenim bana gelmezse kimseye gelmez
Yok steam de bile kapalıŞu an alabilmenin herhangi bir yolu yok dimi
ilk çekenlerdenim, bende kaldıALANLAR ALDI, GG SİLİNDİ OYUN, KÜTÜPHANEDE DURUYOR MU ALANLAR
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ALAMADIM :'C
Nasıl aldınız ben de ve arkadaşlarımda bölgenizde yoktur deniyoEpic Games fiyat girmeyi unutmuş. Suicide Squad: Kill the Justice League - Digital Deluxe Edition bedavaya alabilirsiniz. Çök esma çöökkkkk!
https://store.epicgames.com/en-US/p/suicide-squad-kill-the-justice-league
ilk çökenlerdenim ben de geldi mesela ama oyun 30/01/2024 te oynamaya açılacak 72 saat öncesinden oynayabileceğizilk çekenlerdenim bana gelmezse kimseye gelmez
mağazadan kaldırıldı.Nasıl aldınız ben de ve arkadaşlarımda bölgenizde yoktur deniyo
Kaldırıldı kanka açığı farkettiler biraz daha erken farketseydin alırdın kütüphaneme attım benNasıl aldınız ben de ve arkadaşlarımda bölgenizde yoktur deniyo
benim de kütüphanemde duruyor şuan benden silinirse herkesten silinir manasında söyledim. Umarım silmezler.ilk çökenlerdenim ben de geldi mesela ama oyun 30/01/2024 te oynamaya açılacak 72 saat öncesinden oynayabileceğiz