Neler Yeni

Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi rn azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d
Sigarayı merak bile etme derim. İlerleyen hayatında illaki alkol kullanırsın fakat onu da sık kullanmamaya özen göstermek gerek. Tamamen arkadaş ve aile ortamından geçiyor bu gibi alışkanlıklara başlamak. Lise çağını sigarasız atlatırsan bir daha bulaşmazsın diye düşünüyorum.

Sagittarius

80+ Silver
Sigarayı merak bile etme derim. İlerleyen hayatında illaki alkol kullanırsın fakat onu da sık kullanmamaya özen göstermek gerek. Tamamen arkadaş ve aile ortamından geçiyor bu gibi alışkanlıklara başlamak. Lise çağını sigarasız atlatırsan bir daha bulaşmazsın diye düşünüyorum.
Lise hayatıma lanet ediyorum

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Hiçbir yararı yok, havalı da göstermiyor. Leş gibi kokuyorsun parandan ve sağlığından da gidiyor
Kesinlikle bazı tipler öyle zannediyor sanırım benim ailede herkes küçüklükten başlamış abim bile 23 yaşında ilk 12 yaşında falan içmiş herkes 18 altı başlıyor bizim ailede gelenek gibi anneannem 8 yaşında kuzenin oda 12 yaşında falan bir ara içiyordu

Sagittarius

80+ Silver
Kesinlikle bazı tipler öyle zannediyor sanırım benim ailede herkes küçüklükten başlamış abim bile 23 yaşında ilk 12 yaşında falan içmiş herkes 18 altı başlıyor bizim ailede gelenek gibi anneannem 8 yaşında kuzenin oda 12 yaşında falan bir ara içiyordu
Ben Lisede kiler den ve babam dan örnek almıştım

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,748
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
13 yaşımda bulaştım, 18 yaşındayım ne kadar az içsem de bıraktım diyemiyorum. Ayda 2 dal içiyorum ama bırakmam için hiç içmemem gerek 1 yıl boyunca. Özellikle bir de şöyle tipler var içiyorum bişey olmuyor istediğim zaman bırakırım diyenler, ben de öyleydim 2 yıldır bırakıcam :D En iyisi mi sen hiç bulaşma merak da etme. Ha illa aşırı derecede merak ediyorum diyosan bi A4 ü sar yak içmeye çalış, inan sigaradan daha az zarar verir ve ilk hissi aynı olur

Sagittarius

80+ Silver
Acaba insan içinde nasıl içiyorlar ben Normal değilim ama ben insan içinde içmekten utanirdim ben derslerimde başarılı biriyim siniftakilere lanet ediyorum Hocalar ne der bana mesela hiç senden beklemezdim vs annem bilse bişey olmaz babam bilse evlatlıktan reddeder herhalde kardeşlerime kötü örnek olurum onlarda benden esinlenerek sigara içerlerdi iyiki bıraktım Allah ima şükürler OLSUN

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Arkadaşın abisi avrupadan geldi çift mentolü sigara getirmiş kenttr deki sigaralarla alakası yok bırak gitsin bende birakmak istiyorum ama birakamiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
13 yaşımda bulaştım, 18 yaşındayım ne kadar az içsem de bıraktım diyemiyorum. Ayda 2 dal içiyorum ama bırakmam için hiç içmemem gerek 1 yıl boyunca. Özellikle bir de şöyle tipler var içiyorum bişey olmuyor istediğim zaman bırakırım diyenler, ben de öyleydim 2 yıldır bırakıcam :D En iyisi mi sen hiç bulaşma merak da etme. Ha illa aşırı derecede merak ediyorum diyosan bi A4 ü sar yak içmeye çalış, inan sigaradan daha az zarar verir ve ilk hissi aynı olur
Aga sigarayı nasıl içiyonuz la duman la. Hadi alkol neyse en azından bi tadı varda sigaranın tadı yok bir şeyi yok nasıl içiyonuz aklım almıyor.

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşın abisi avrupadan geldi çift mentolü sigara getirmiş kenttr deki sigaralarla alakası yok bırak gitsin bende birakmak istiyorum ama birakamiyorum
İçmemek için kendini zorla olabildiğince zorla ne olursa olsun gerekirse nefes alama terle ama sakın içme

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,748
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Aga sigarayı nasıl içiyonuz la duman la. Hadi alkol neyse en azından bi tadı varda sigaranın tadı yok bir şeyi yok nasıl içiyonuz aklım almıyor.
Kendimi iğrendirerek bırakma raddesine geldim, ama şöyle diyim başlama sebebim biraz ergenlik biraz travma biraz da aşk acısı

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç