Neler Yeni

Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
İçmemek için kendini zorla olabildiğince zorla ne olursa olsun gerekirse nefes alama terle ama sakın içme
Etrafimdaki herkes içiyor ailem içiyor bende içiyorum çözemedim bı turlu gece yatiyorum aklima geliyor icmezsem uyuyamiyorum aklima gelmese icmeyecem bazen o kadar zorluyorki artık kafam dönüyor etrafa zarar veriyorum.

Sagittarius

80+ Silver
Kendimi iğrendirerek bırakma raddesine geldim, ama şöyle diyim başlama sebebim biraz ergenlik biraz travma biraz da aşk acısı
Aşk acısı 5 para etmez aşka inanmıyorum ben Bendeki Allah aşkı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etrafimdaki herkes içiyor ailem içiyor bende içiyorum çözemedim bı turlu gece yatiyorum aklima geliyor icmezsem uyuyamiyorum aklima gelmese icmeyecem bazen o kadar zorluyorki artık kafam dönüyor etrafa zarar veriyorum.
Sonucu ne olursa olsun bayılacak bile olsan

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Aşk acısı 5 para etmez aşka inanmıyorum ben Bendeki Allah aşkı

Sonucu ne olursa olsun bayılacak bile olsan
Bu nikotinli sakızlar varmış onlardan deniyecem

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,748
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
İçmemek için kendini şartla, olmadı her içmeye çalıştığında kendine tokat at. İşe yarıyor denedim

Microsoft

80+ Bronze
Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Sigarayı bırakmak çok abartıyordu y kuşagı be . Anlamiyom acaba gercekten bu kadar zormu 3yil sigara icip birakmayimi denesem acb

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Kendimi iğrendirerek bırakma raddesine geldim, ama şöyle diyim başlama sebebim biraz ergenlik biraz travma biraz da aşk acısı
Aha ben her gün kendime yarin icmicem desem de yarim saat once yine dedim ve sahaya gelip bir tane daha yaktım 😐

İradenize hakim olabiliyorsaniz zaten birakirsiniz arkadaslar ben 3 gun icmedim ancak ara ara icince etkisi guzel oluyor 2 3 gunde bir tane iciyorum

BIGGZ

80+ Bronze
Sigara intihardır.

/// evet evet
Düz bir mantık kurarsak sigara insanın kendi kendini yavaş yavaş öldürerek intihar etmesidir

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Darısı bırakmak isteyenlerin başına. Ben de içiyorum ama bırakma düşüncem yok keyif alıyorum çünkü. Bi sigara keyfimiz var zaten başka bişey yok.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çok tebrik ederim. Bir hekim adayı olarak nasıl sevindim bilemezsin. 20 yıl sonra bir sabah uyandığında beynindeki bir damar belki de pıhtı ile seni karşılayacaktı ve hayatın kayacaktı. Şimdi o olasılığı neredeyse sıfıra indirdin. Tebrikler 🤝🤝🤝

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Tebrikler. İnşallah bir daha şu illeti içmezsiniz.

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Tebrikler. İnşallah bir daha şu laneti içmezsiniz. Tavsiyem içmeyin sigara. Karaciğerinize zarar verip ölüme sürüklüyor bilginiz olsun. Hem paranızdan,Hem de sağlığınız gider.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Tebrikler. Bir de ben bırakabilsem şu illeti.

berkauaslan49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Berkay Aslan
Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi en azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d
bunun havayla ne ilgisi var 3 senedir öven / iyi bişey olduğunu zanneden biri görmedim sinir oluyorum şunu diyenlere

Top Bottom