Şükürler olsun Sigarayı bıraktım

İçmemek için kendini zorla olabildiğince zorla ne olursa olsun gerekirse nefes alama terle ama sakın içme
Etrafimdaki herkes içiyor ailem içiyor bende içiyorum çözemedim bı turlu gece yatiyorum aklima geliyor icmezsem uyuyamiyorum aklima gelmese icmeyecem bazen o kadar zorluyorki artık kafam dönüyor etrafa zarar veriyorum.

Kendimi iğrendirerek bırakma raddesine geldim, ama şöyle diyim başlama sebebim biraz ergenlik biraz travma biraz da aşk acısı
Aşk acısı 5 para etmez aşka inanmıyorum ben Bendeki Allah aşkı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Etrafimdaki herkes içiyor ailem içiyor bende içiyorum çözemedim bı turlu gece yatiyorum aklima geliyor icmezsem uyuyamiyorum aklima gelmese icmeyecem bazen o kadar zorluyorki artık kafam dönüyor etrafa zarar veriyorum.
Sonucu ne olursa olsun bayılacak bile olsan

Aşk acısı 5 para etmez aşka inanmıyorum ben Bendeki Allah aşkı

Sonucu ne olursa olsun bayılacak bile olsan
Bu nikotinli sakızlar varmış onlardan deniyecem

İçmemek için kendini şartla, olmadı her içmeye çalıştığında kendine tokat at. İşe yarıyor denedim

Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Sigarayı bırakmak çok abartıyordu y kuşagı be . Anlamiyom acaba gercekten bu kadar zormu 3yil sigara icip birakmayimi denesem acb

Kendimi iğrendirerek bırakma raddesine geldim, ama şöyle diyim başlama sebebim biraz ergenlik biraz travma biraz da aşk acısı
Aha ben her gün kendime yarin icmicem desem de yarim saat once yine dedim ve sahaya gelip bir tane daha yaktım 😐

İradenize hakim olabiliyorsaniz zaten birakirsiniz arkadaslar ben 3 gun icmedim ancak ara ara icince etkisi guzel oluyor 2 3 gunde bir tane iciyorum

Sigara intihardır.

/// evet evet
Düz bir mantık kurarsak sigara insanın kendi kendini yavaş yavaş öldürerek intihar etmesidir

Darısı bırakmak isteyenlerin başına. Ben de içiyorum ama bırakma düşüncem yok keyif alıyorum çünkü. Bi sigara keyfimiz var zaten başka bişey yok.

Çok tebrik ederim. Bir hekim adayı olarak nasıl sevindim bilemezsin. 20 yıl sonra bir sabah uyandığında beynindeki bir damar belki de pıhtı ile seni karşılayacaktı ve hayatın kayacaktı. Şimdi o olasılığı neredeyse sıfıra indirdin. Tebrikler 🤝🤝🤝

Evet başlıktaki gibi sigara belasından kurtuldum önceden Sigara İçmek kilo aldırirmi diye konum vardı neyse bayagi zorlandım desem yalan olur çok kolaydı 1 ay içmedim unuttum gitti kuru tebrik bekliyorum
Tebrikler. İnşallah bir daha şu illeti içmezsiniz.

Tebrikler. İnşallah bir daha şu laneti içmezsiniz. Tavsiyem içmeyin sigara. Karaciğerinize zarar verip ölüme sürüklüyor bilginiz olsun. Hem paranızdan,Hem de sağlığınız gider.

Tebrikler. Bir de ben bırakabilsem şu illeti.

Geçmiş olsun daha yaşım küçük ama çok korkuyorum başlamaktan insanları anlamıyorum sigara içince alkol içince havalı olduğunu zanneden tiplerle dolu etrafım 10. Sınıftayım 3 sene boyunca içmezsem kendimi en azından bir başarı kaydedicem gibi hissediyorum :d
bunun havayla ne ilgisi var 3 senedir öven / iyi bişey olduğunu zanneden biri görmedim sinir oluyorum şunu diyenlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,009
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri