Neler Yeni

Sultan Vahdettin kaçtı mı? yoksa sürgün mü edildi? lütfen kanıtlarla

HKLMurat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murat Aygün
Sultan Vahdettin kaçtı mı? yoksa sürgün mü edildi? lütfen kanıtlarla

kyagizzz

80+ Bronze
Hocam şimdiki iktidara bu kanunu sağlayan kim
Kim allah askina kim. Hic bir sey bilmiyorsunuz. Sadece siyaset degil yer alti dunyasi dahi bu adama calisiyor actirmayin agzini bir bilginiz olmadna gelip konusuyorsunuz. Ben bir zat icind eyasadim gordum

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Kim allah askina kim. Hic bir sey bilmiyorsunuz. Sadece siyaset degil yer alti dunyasi dahi bu adama calisiyor actirmayin agzini bir bilginiz olmadna gelip konusuyorsunuz. Ben bir zat icind eyasadim gordum
Sen benden daha iyi bilirsin sonuçta çok iyi laf yapıyorsunuz

kyagizzz

80+ Bronze
Hakaret değildir diye niye belirttin ki bu varlıklara her şey müstahak. Yunan ya da Arap tohumu olmayi yeglerler.
Hocam inanin siyasetle ilgili su an bildiklerimi söylesem ne soylusu kalir ne rte si bend ebiterim i ayei

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Geliştirme demiyorum bak benzetme
Silahlar da Benzetme Yoluyla Ordu Envanterine Girerler Sayın DAR , Uhud Savaşından Çıkıp Günümüze Gelirseniz Konuşmaya Devam Edelim. Çünkü kendimi boşa yorduğumu hissediyorum.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Hocam inanin siyasetle ilgili su an bildiklerimi söylesem ne soylusu kalir ne rte si bend ebiterim i ayei
Tamam varsa öyle bir özgürlüğünüz hepsini bitirin devletiniz için

kyagizzz

80+ Bronze
Sen benden daha iyi bilirsin sonuçta çok iyi laf yapıyorsunuz
Dalga mi geciyorsun hocam. Sana bir ornek veririm ama basimin belaya girmesinden korkuyorum gercekten. Ama sunu kesin ve 1.şahıs agizdan soyliyebilirim. Butun yer alti dunyasi iktidara bagli. Din turk diye kandiriyorlar milleti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bana gelmiş ataturku kötulup vahdettini ovuyorsun simdiki iktidari ovuyorsun. Gec bu isleri. Not: kesin şeristcisindir ds sen simidi. Hatta akp uyeliginiz fln vardir. Dinayet yardim kampanyalari fln. Siyasal islamcilar siiz

Bu ulkenin sonu sizin gibi dusunemeyen insnalar yuzunden geliyor ya yazik

Silahlar da Benzetme Yoluyla Ordu Envanterine Girerler Sayın DAR , Uhud Savaşından Çıkıp Günümüze Gelirseniz Konuşmaya Devam Edelim. Çünkü kendimi boşa yorduğumu hissediyorum.
Her soyledigi birbirinden kötü ya. Arkadas isirgan otu mu kemiriyonuz evde hic mi vitamin protein almiyonuz kafaniz calissin

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Dalga mi geciyorsun hocam. Sana bir ornek veririm ama basimin belaya girmesinden korkuyorum gercekten. Ama sunu kesin ve 1.şahıs agizdan soyliyebilirim. Butun yer alti dunyasi iktidara bagli. Din turk diye kandiriyorlar milleti

Sen bana gelmiş ataturku kötulup vahdettini ovuyorsun simdiki iktidari ovuyorsun. Gec bu isleri. Not: kesin şeristcisindir ds sen simidi. Hatta akp uyeliginiz fln vardir. Dinayet yardim kampanyalari fln. Siyasal islamcilar siiz

Tek parti çıkmadı kendi kendine kudurdun akp miş yok rte miş bana ne onlardan şeriatçıymış yok şuymuş yok buymuş 😁

Tek parti çıkmadı kendi kendine kudurdun akp miş yok rte miş bana ne onlardan şeriatçıymış yok şuymuş yok buymuş 😁
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor .

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Her soyledigi birbirinden kötü ya. Arkadas isirgan otu mu kemiriyonuz evde hic mi vitamin protein almiyonuz kafaniz calissin
Söylediğim Gerçeklere Karşılık Safsatalamadan Başka HiçBir Şey Yapmıyorsunuz Açıkçası , Zaten Argumanınız Olsa Öne Sürersiniz.

kyagizzz

80+ Bronze
Din le siyaseti birlestirilmeli diyorsun bende sana diyorum ki şu an birlesik sonuç ne hüsran. Dinsiz deet diyip duruyorsun. Debletin dini yoktur hocam. Dinle siyaset karistirilmamali

Söylediğim Gerçeklere Karşılık Safsatalamadan Başka HiçBir Şey Yapmıyorsunuz Açıkçası , Zaten Argumanınız Olsa Öne Sürersiniz.
Ben mi ?

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Din le siyaseti birlestirilmeli diyorsun bende sana diyorum ki şu an birlesik sonuç ne hüsran. Dinsiz deet diyip duruyorsun. Debletin dini yoktur hocam. Dinle siyaset karistirilmamali

Ben mi ?
Birleşik değil neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Ben mi ?
Yok , Estağfurullah , Dar Arkadaş.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Top Bottom