Kim allah askina kim. Hic bir sey bilmiyorsunuz. Sadece siyaset degil yer alti dunyasi dahi bu adama calisiyor actirmayin agzini bir bilginiz olmadna gelip konusuyorsunuz. Ben bir zat icind eyasadim gordumHocam şimdiki iktidara bu kanunu sağlayan kim
Sen benden daha iyi bilirsin sonuçta çok iyi laf yapıyorsunuzKim allah askina kim. Hic bir sey bilmiyorsunuz. Sadece siyaset degil yer alti dunyasi dahi bu adama calisiyor actirmayin agzini bir bilginiz olmadna gelip konusuyorsunuz. Ben bir zat icind eyasadim gordum
Hocam inanin siyasetle ilgili su an bildiklerimi söylesem ne soylusu kalir ne rte si bend ebiterim i ayeiHakaret değildir diye niye belirttin ki bu varlıklara her şey müstahak. Yunan ya da Arap tohumu olmayi yeglerler.
Silahlar da Benzetme Yoluyla Ordu Envanterine Girerler Sayın DAR , Uhud Savaşından Çıkıp Günümüze Gelirseniz Konuşmaya Devam Edelim. Çünkü kendimi boşa yorduğumu hissediyorum.Geliştirme demiyorum bak benzetme
Tamam varsa öyle bir özgürlüğünüz hepsini bitirin devletiniz içinHocam inanin siyasetle ilgili su an bildiklerimi söylesem ne soylusu kalir ne rte si bend ebiterim i ayei
Dalga mi geciyorsun hocam. Sana bir ornek veririm ama basimin belaya girmesinden korkuyorum gercekten. Ama sunu kesin ve 1.şahıs agizdan soyliyebilirim. Butun yer alti dunyasi iktidara bagli. Din turk diye kandiriyorlar milletiSen benden daha iyi bilirsin sonuçta çok iyi laf yapıyorsunuz
Sen bana gelmiş ataturku kötulup vahdettini ovuyorsun simdiki iktidari ovuyorsun. Gec bu isleri. Not: kesin şeristcisindir ds sen simidi. Hatta akp uyeliginiz fln vardir. Dinayet yardim kampanyalari fln. Siyasal islamcilar siizTamam varsa öyle bir özgürlüğünüz hepsini bitirin devletiniz için
Bu ulkenin sonu sizin gibi dusunemeyen insnalar yuzunden geliyor ya yazikTamam varsa öyle bir özgürlüğünüz hepsini bitirin devletiniz için
Her soyledigi birbirinden kötü ya. Arkadas isirgan otu mu kemiriyonuz evde hic mi vitamin protein almiyonuz kafaniz calissinSilahlar da Benzetme Yoluyla Ordu Envanterine Girerler Sayın DAR , Uhud Savaşından Çıkıp Günümüze Gelirseniz Konuşmaya Devam Edelim. Çünkü kendimi boşa yorduğumu hissediyorum.
Tek parti çıkmadı kendi kendine kudurdun akp miş yok rte miş bana ne onlardan şeriatçıymış yok şuymuş yok buymuşDalga mi geciyorsun hocam. Sana bir ornek veririm ama basimin belaya girmesinden korkuyorum gercekten. Ama sunu kesin ve 1.şahıs agizdan soyliyebilirim. Butun yer alti dunyasi iktidara bagli. Din turk diye kandiriyorlar milleti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bana gelmiş ataturku kötulup vahdettini ovuyorsun simdiki iktidari ovuyorsun. Gec bu isleri. Not: kesin şeristcisindir ds sen simidi. Hatta akp uyeliginiz fln vardir. Dinayet yardim kampanyalari fln. Siyasal islamcilar siiz
Bu ulkenin sonu sizin gibi dusunemeyen insnalar yuzunden geliyor ya yazik
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor .Tek parti çıkmadı kendi kendine kudurdun akp miş yok rte miş bana ne onlardan şeriatçıymış yok şuymuş yok buymuş
Söylediğim Gerçeklere Karşılık Safsatalamadan Başka HiçBir Şey Yapmıyorsunuz Açıkçası , Zaten Argumanınız Olsa Öne Sürersiniz.Dalga mi geciyorsun hocam. Sana bir ornek veririm ama basimin belaya girmesinden korkuyorum gercekten. Ama sunu kesin ve 1.şahıs agizdan soyliyebilirim. Butun yer alti dunyasi iktidara bagli. Din turk diye kandiriyorlar milleti
Sen bana gelmiş ataturku kötulup vahdettini ovuyorsun simdiki iktidari ovuyorsun. Gec bu isleri. Not: kesin şeristcisindir ds sen simidi. Hatta akp uyeliginiz fln vardir. Dinayet yardim kampanyalari fln. Siyasal islamcilar siiz
Bu ulkenin sonu sizin gibi dusunemeyen insnalar yuzunden geliyor ya yazik
Her soyledigi birbirinden kötü ya. Arkadas isirgan otu mu kemiriyonuz evde hic mi vitamin protein almiyonuz kafaniz calissin
Din le siyaseti birlestirilmeli diyorsun bende sana diyorum ki şu an birlesik sonuç ne hüsran. Dinsiz deet diyip duruyorsun. Debletin dini yoktur hocam. Dinle siyaset karistirilmamaliTek parti çıkmadı kendi kendine kudurdun akp miş yok rte miş bana ne onlardan şeriatçıymış yok şuymuş yok buymuş
Ben mi ?Söylediğim Gerçeklere Karşılık Safsatalamadan Başka HiçBir Şey Yapmıyorsunuz Açıkçası , Zaten Argumanınız Olsa Öne Sürersiniz.
Birleşik değil neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?Din le siyaseti birlestirilmeli diyorsun bende sana diyorum ki şu an birlesik sonuç ne hüsran. Dinsiz deet diyip duruyorsun. Debletin dini yoktur hocam. Dinle siyaset karistirilmamali
Ben mi ?
Yok , Estağfurullah , Dar Arkadaş.Din le siyaseti birlestirilmeli diyorsun bende sana diyorum ki şu an birlesik sonuç ne hüsran. Dinsiz deet diyip duruyorsun. Debletin dini yoktur hocam. Dinle siyaset karistirilmamali
Ben mi ?
Halifelik mi var ?Birleşik değil neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?
Sende boş yapıyorsun hocam ya yok dar arkadaş yok geniş bir insan gibi hitap edin be güzel kardeşimYok , Estağfurullah , Dar Arkadaş.
Ne güzel ne güzel... Daha da artsın mmmmmmmmmmhmhmhhhmmmm !Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş