Ulan Üniforma İle Hz Muhammedin Ne Alakası Var Ya ,Şöyle bir şey var bizler hz. Muhammed sav . Ümmetiyiz doğru mu türküz müslümanız birazda sünneti göz önünde bulundurun
Efendiniz* bizim efendimiz değil.Arap dediğiniz müslüman iseniz peygamber efendimiz de araptı
Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuşNe bekliyordun dinle ulkenin yonetilmesinimi. Goruyorsun bak şu an iktidar dinle halki somuruyor sonuç, dıs ilişkilerle arasi kotu oldugu icin herkese 3 gelen bize 45 geliyor. Bırakın bu isleri
Benzetme niye benzetiyorsunUlan Üniforma İle Hz Muhammedin Ne Alakası Var Ya ,
Napalım Kafamıza Kovuk , Altımıza Peçe Mi Giyelim ?
Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndroEfendiniz* bizim efendimiz değil.
Hilafet'in İsmi vardı Sadece , Zaten Müslümanların Çoğu Sömürgeydi. Araplar Zaten İsyan Ediyordu. Hilafet Bir İşe Yaramıyordu yani.Hilafet var iken yaptıklarından korkmuyor ve halkının onu desteklediğini inanıyorsa başı gidecekse bile dik gitmeliydi BENCE.
1500 yil önce yaşamış birinin bu olayla ne alakası var. Olayı saptırma. Dönemin araplarindan bahsediyorum.Arap dediğiniz müslüman iseniz peygamber efendimiz de araptı
Dinsiz ulke mi? Ya rabbim sen al bunları. İktidar şu an dini somuruyor sen aban diyorsun dinsiz ukle. Allah akil fikir zeka iq sinir kalp dalak bagirsak versin inşDinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Laikliği dinsizlik sanan adam şu yasina kadar bir kere bile okula gitmemiştir. Cahildir.Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benzetme niye benzetiyorsun
Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndro
Modernize Ordular Modern Kıyafetler Giyer Sayın Cihan , İsterseniz Baruta Gavur İcadı Diyip Kılıçla Savaşalım Ne Dersiniz ?Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Benzetme niye benzetiyorsun
Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndro
Hocam şimdiki iktidara bu kanunu sağlayan kimDinsiz ulke mi? Ya rabbim sen al bunları. İktidar şu an dini somuruyor sen aban diyorsun dinsiz ukle. Allah akil fikir zeka iq sinir kalp dalak bagirsak versin inş
Hocam çenenizi tuketmeyin. Eşşeğe ne yaparsan yap gene eşşek. Atasözü kullandim bizim memlekette cok kullanirkardi hakaret degildir.!!1500 yil önce yaşamış birinin bu olayla ne alakası var. Olayı saptırma. Dönemin araplarindan bahsediyorum.
Geliştirme demiyorum bak benzetmeModernize Ordular Modern Kıyafetler Giyer Sayın Cihan , İsterseniz Baruta Gavur İcadı Diyip Kılıçla Savaşalım Ne Dersiniz ?
Hakaret değildir diye niye belirttin ki bu varlıklara her şey müstahak. Yunan ya da Arap tohumu olmayi yeglerler.Hocam çenenizi tuketmeyin. Eşşeğe ne yaparsan yap gene eşşek. Atasözü kullandim bizim memlekette cok kullanirkardi hakaret degildir.!!