Nie mi kudurdun. Allah sabır verisin yakınlarınaSen niye kudurdun hocam
Bu arada TSK üniformaları, Coco Chanel tarafından tasarlandı diye biliyorum.Anlatmaya gerek yok
Sonra nie kudurdun dilimdekileri foruma aktarabilsek + de neyseO kazık bize öyle bir girdi ki millet olarak...
Kudurmayın hocam ayıptırNie mi kudurdun. Allah sabır verisin yakınlarına
1.) Dinle siyaset karışmalı diyorsun karıstı sonuç ne diyorum halifelik var diyorsun.
2.) Ataturku kotuluyorsun
3.)Popcorn uzerinden bana argüman sunuyorsun
4.) Senin gibi dusunmeyen varliklar yuzundne bizim geleceğimiz gittii ya yetmezmi?
Trollüyorsun buyuk ihtimalle. Duvara anlatsak anlardıKudurmayın hocam ayıptır
Kapak fotoğrafın, fikirlerinin ne denli önemli gösteriyor.Kudurmayın hocam ayıptır
Sen ecdadını savunmuyorsun, sen ecdadına en büyük zararı veriyorsun.Ben o ecdadımı savunuyorum varsa sizin sizde savunun herhangi bir üslup bozukluğu yok
O adam hem yanlış hem zıt.Tarihi yanlış anlatmaktansa zıt olması daha iyidir
Buna bakınca sen ''sansursuztarih'', ''gercektarih'' sayfaları takip de ediyorsundur.Anlatmaya gerek yok
Biz bitirdik siz devam edinSen ecdadını savunmuyorsun, sen ecdadına en büyük zararı veriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O adam hem yanlış hem zıt.
Buna bakınca sen ''sansursuztarih'', ''gercektarih'' sayfaları takip de ediyorsundur.
Hocam don duvara anlat daya iyi. Neyse bu arkadasin bana tek faydasi mesaj sayim arttiSen ecdadını savunmuyorsun, sen ecdadına en büyük zararı veriyorsun.
O adam hem yanlış hem zıt.
Buna bakınca sen ''sansursuztarih'', ''gercektarih'' sayfaları takip de ediyorsundur.
Biz laik bir devletiz. Laik de kalmalıyız. Laikliğin amacı ülkeyi dinsiz, imansız yapmak değildir. Laikliğin amacı din sömürüsünü engellemektir. Mesela tarikat yurtları gibi ülkeye büyük zararı olacak şeyleri engellemek içindir.Şöyle bir şey var bizler hz. Muhammed sav . Ümmetiyiz doğru mu türküz müslümanız birazda sünneti göz önünde bulundurun
Kör olaydik da gormiyeydikKadir Popcorn'u kaynak mı göstermişler, ben mi yanlış gördüm? TSK üniformasına bile laf etmiş adam :d