Ne güzel, daha da artması dileğiyle.Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Millettin inancına laf et sonra kendi inancına saygı bekle. Siyasal islamcılar kadar betersiniz.Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndro
Ülkede yargı düzgün işlemediği ve bağımsız olmadığı için sömürebiliyorlar maalesef.Hocam şimdiki iktidara bu kanunu sağlayan kim
Bu tarz konular açmaya devam edin önce, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı yobazlar farkında olmadan kendini belli ediyor zaten.Kör olaydik da gormiyeydik
Ben sunu anlamiyorum bu zihniyet nerde asilaniyor bu varliklaraBu tarz konular açmaya devam edin önce, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı yobazlar farkında olmadan kendini belli ediyor zaten.
Dinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Ben ne Atatürk'ün düşmanıyım nede Cumhuriyet'in kafanıza göre düşününBu tarz konular açmaya devam edin önce, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı yobazlar farkında olmadan kendini belli ediyor zaten.
Laikliğin düşmanıysan Atatürk'ün de düşmanısındır canım benim. Açık olarak söylemeye korkuyorsun biliyorum, madem bu kadar güveniyorsun fikirlerine, konuyu saptırmadan söyle.Ben ne Atatürk'ün düşmanıyım nede Cumhuriyet'in kafanıza göre düşünün
Kanka Afganistan ı kim söylediDinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.
Şeriatla yönetilen ülkelerin hali de ortada, bkz: Afganistan. Anlatmama gerek yok herhalde. Gerçi senin kafana göre Afganistan yaşanılabilir bir ülke.
Duydukları ilk şeye inanan varlıklar oldukları için böyleler maalesef. Çevreden duydukları saçma sapan şeylere atlıyorlar hemen.Ben sunu anlamiyorum bu zihniyet nerde asilaniyor bu varliklara
Seiat diyon bir dedigin bir dedigini tutsun ya. Yanimda olaydin keske kurekle vurmustum agzına gercekten.Kanka Afganistan ı kim söyledi
Maalesef hocam..Kadir Popcorn'u kaynak mı göstermişler, ben mi yanlış gördüm? TSK üniformasına bile laf etmiş adam :d
Buna da ''O gerçek islam değil ki'' der ama o bilmez ki sorunun kaynağı da buradadır. Şeriat getirecek adam (hiçbir zaman getiremeyecekler) ''Allah'ının'' değil kendi şeriatını getirecek.Dinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.
Şeriatla yönetilen ülkelerin hali de ortada, bkz: Afganistan. Anlatmama gerek yok herhalde. Gerçi senin kafana göre Afganistan yaşanılabilir bir ülke.
Uygulanan şeriat gerçek olsaydı bile yine uygulanmaması gerekirdi. Şeriat hiçbir şekilde 20. yüzyılda kullanılabilecek bir yönetim şekli değil maalesef.Buna da ''O gerçek islam değil ki'' der ama o bilmez ki sorunun kaynağı da buradadır. Şeriat getirecek adam (hiçbir zaman getiremeyecekler) ''Allah'ının'' değil kendi şeriatını getirecek.
Yğk olur mu Taliban afganizdanı toparlayacak züper güç yapçak.Dinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.