Neler Yeni

Sultan Vahdettin kaçtı mı? yoksa sürgün mü edildi? lütfen kanıtlarla

HKLMurat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Murat Aygün
Sultan Vahdettin kaçtı mı? yoksa sürgün mü edildi? lütfen kanıtlarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Ne güzel, daha da artması dileğiyle.
Sen kendini ayırabilirsin Papa'ndro
Millettin inancına laf et sonra kendi inancına saygı bekle. Siyasal islamcılar kadar betersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdiki iktidara bu kanunu sağlayan kim
Ülkede yargı düzgün işlemediği ve bağımsız olmadığı için sömürebiliyorlar maalesef.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Dinsiz ülke haline geldi işte görmiyor musunuz herkes laik olmuş
Dinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.

Şeriatla yönetilen ülkelerin hali de ortada, bkz: Afganistan. Anlatmama gerek yok herhalde. Gerçi senin kafana göre Afganistan yaşanılabilir bir ülke.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Bu tarz konular açmaya devam edin önce, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı yobazlar farkında olmadan kendini belli ediyor zaten.
Ben ne Atatürk'ün düşmanıyım nede Cumhuriyet'in kafanıza göre düşünün

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Ben ne Atatürk'ün düşmanıyım nede Cumhuriyet'in kafanıza göre düşünün
Laikliğin düşmanıysan Atatürk'ün de düşmanısındır canım benim. Açık olarak söylemeye korkuyorsun biliyorum, madem bu kadar güveniyorsun fikirlerine, konuyu saptırmadan söyle.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Dinsiz ülkenin hali ortada, Çin. Adamlar her alanda dünyanın en iyisi oldular neredeyse.

Şeriatla yönetilen ülkelerin hali de ortada, bkz: Afganistan. Anlatmama gerek yok herhalde. Gerçi senin kafana göre Afganistan yaşanılabilir bir ülke.
Kanka Afganistan ı kim söyledi 😁😁

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Ben sunu anlamiyorum bu zihniyet nerde asilaniyor bu varliklara
Duydukları ilk şeye inanan varlıklar oldukları için böyleler maalesef. Çevreden duydukları saçma sapan şeylere atlıyorlar hemen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak

Buna da ''O gerçek islam değil ki'' der ama o bilmez ki sorunun kaynağı da buradadır. Şeriat getirecek adam (hiçbir zaman getiremeyecekler) ''Allah'ının'' değil kendi şeriatını getirecek.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Buna da ''O gerçek islam değil ki'' der ama o bilmez ki sorunun kaynağı da buradadır. Şeriat getirecek adam (hiçbir zaman getiremeyecekler) ''Allah'ının'' değil kendi şeriatını getirecek.
Uygulanan şeriat gerçek olsaydı bile yine uygulanmaması gerekirdi. Şeriat hiçbir şekilde 20. yüzyılda kullanılabilecek bir yönetim şekli değil maalesef.

Besim Tibuk

80+ Gold

Yğk olur mu Taliban afganizdanı toparlayacak züper güç yapçak.
(!)

Top Bottom