Sen 2023 ü bekle hocam. Lozanın gizli maddeleri. Tr 2023 de halifelige gecip super guc olcakYğk olur mu Taliban afganizdanı toparlayacak züper güç yapçak.
(!)
Ayık kafa ile yazmadığınıza sevindim.Şuan kafam güzel çok kalabalık oldunuz yetişemiyorum
HüüüüüüSen 2023 ü bekle hocam. Lozanın gizli maddeleri. Tr 2023 de halifelige gecip super guc olcak
Bir umutturAyık kafa ile yazmadığınıza sevindim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hüüüüüü
Madem cok muslumansın once okucan okucan.Şuan kafam güzel çok kalabalık oldunuz yetişemiyorum
Butun aktifler olarak fight atiyoz burda. Dar vs akillilar.Ayık kafa ile yazmadığınıza sevindim.
Hüüüüüü
Hocam yararlı bir tane cümleniz var oda kudurduğunuzu itiraf etmiştinizBir umuttur
Madem cok muslumansın once okucan okucan.
Butun aktifler olarak fight atiyoz burda. Dar vs akillilar.
@CihanDar. Knk az aha bos yapta 80+Silver olayımAyık kafa ile yazmadığınıza sevindim.
Hüüüüüü
Size de hocam @CihanDar. .Size de bol kabuslar. İnşallah atatürk sizinle cima eyler veledi zina.Neyse hücum etmek de doğru değil.
Umarım daha objektif, doğru kaynakları yararlı şekilde kullanıp bakış açınızı değiştirirsiniz
İyi geceler cümleten, Allah rahatlık versin..
@Besim Tibuk banyemeyiz demi hocam?Size de hocam @CihanDar. Size de bol kabuslar. İnşallah atatürk sizinle cima eyler veledi zina.
Kendi oluşumunuzu başkasına yakıştırmayınSize de hocam @CihanDar. Size de bol kabuslar. İnşallah atatürk sizinle cima eyler veledi zina.
@Besim Tibuk banyemeyiz demi hocam?
Bilemem hocam.@Besim Tibuk banyemeyiz demi hocam?
Yakıstırmak ne demek estağfurullah. Bakin ebn size iyi geceler dileyip nokta koymusum. Diger cumleyi isteyen ustune alsin. Ortaya attim alan varsa buyurrsun @Besim Tibuk haksizmiyim hocamKendi oluşumunuzu başkasına yakıştırmayın
Siyasal İslamcı (!)@CihanDar. hocam mesleğiniz nedir acaba?