Sultan Vahdettin kaçtı mı? yoksa sürgün mü edildi? lütfen kanıtlarla

Sen niye kudurdun hocam
Nie mi kudurdun. Allah sabır verisin yakınlarına
1.) Dinle siyaset karışmalı diyorsun karıstı sonuç ne diyorum halifelik var diyorsun.
2.) Ataturku kotuluyorsun
3.)Popcorn uzerinden bana argüman sunuyorsun
4.) Senin gibi dusunmeyen varliklar yuzundne bizim geleceğimiz gittii ya yetmezmi?

Neyse arkadaşlar siyaset ve tarih tartışmaları her zaman alev alır o yüzden tadında bırakmak lazım boşverin ekmeğimize bakalım yok mu kelepir indirimler

Nie mi kudurdun. Allah sabır verisin yakınlarına
1.) Dinle siyaset karışmalı diyorsun karıstı sonuç ne diyorum halifelik var diyorsun.
2.) Ataturku kotuluyorsun
3.)Popcorn uzerinden bana argüman sunuyorsun
4.) Senin gibi dusunmeyen varliklar yuzundne bizim geleceğimiz gittii ya yetmezmi?
Kudurmayın hocam ayıptır

Ben o ecdadımı savunuyorum varsa sizin sizde savunun herhangi bir üslup bozukluğu yok
Sen ecdadını savunmuyorsun, sen ecdadına en büyük zararı veriyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tarihi yanlış anlatmaktansa zıt olması daha iyidir
O adam hem yanlış hem zıt.

Anlatmaya gerek yok
Buna bakınca sen ''sansursuztarih'', ''gercektarih'' sayfaları takip de ediyorsundur.

Buna bakınca sen ''sansursuztarih'', ''gercektarih'' sayfaları takip de ediyorsundur.
Biz bitirdik siz devam edin

Hocam don duvara anlat daya iyi. Neyse bu arkadasin bana tek faydasi mesaj sayim artti :)

Şöyle bir şey var bizler hz. Muhammed sav . Ümmetiyiz doğru mu türküz müslümanız birazda sünneti göz önünde bulundurun
Biz laik bir devletiz. Laik de kalmalıyız. Laikliğin amacı ülkeyi dinsiz, imansız yapmak değildir. Laikliğin amacı din sömürüsünü engellemektir. Mesela tarikat yurtları gibi ülkeye büyük zararı olacak şeyleri engellemek içindir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,174,325
Üyeler
186,465
Son üye
Gercekbiri
Geri