Süngersiz kulak içi kulaklık önerisi

babube

80+
Reaksiyon skoru
55
Spor yaparken kullanabileceğim sesi kaliteli ileten kablosuz süngersiz kulak içi kulaklık arıyorum fiyat performans olsun

Spor yaparken kullanılabilecek, sesi kaliteli ileten, kablosuz, süngersiz ve fiyat/performans oranı iyi bir kulak içi kulaklık arıyorsan şu modelleri öneririm:

SoundPEATS Air3 Deluxe HS Bluetooth 5.2, LDAC yüksek kaliteli ses iletimi, süngersiz açık tasarım, spor yaparken kulağından düşmez, mikrofon kalitesi de iyi. Yaklaşık 2500-3000 TL. QCY T13 ANC Silikonlu ama çok hafif ve rahat, ses kalitesi iyi, mikrofon yeterli seviyede, aktif gürültü engelleme de var. Fiyatı 1000-1500 TL civarında. Süngersiz ve açık tasarım istiyorsan SoundPEATS daha uygun. Dış ortamda ses yalıtımı az olur ama spor sırasında avantaj sağlayabilir.

Kulak yapımdan dolayı süngerli kulaklıklar sürekli kulağımdan düşüyor önerdiğin süngerli kulaklığı alırsam yine aynı sorunun yaşanmasından endişeleniyorum ikisini de şimdi inceleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spor yaparken kullanılabilecek, sesi kaliteli ileten, kablosuz, süngersiz ve fiyat/performans oranı iyi bir kulak içi kulaklık arıyorsan şu modelleri öneririm:

SoundPEATS Air3 Deluxe HS Bluetooth 5.2, LDAC yüksek kaliteli ses iletimi, süngersiz açık tasarım, spor yaparken kulağından düşmez, mikrofon kalitesi de iyi. Yaklaşık 2500-3000 TL. QCY T13 ANC Silikonlu ama çok hafif ve rahat, ses kalitesi iyi, mikrofon yeterli seviyede, aktif gürültü engelleme de var. Fiyatı 1000-1500 TL civarında. Süngersiz ve açık tasarım istiyorsan SoundPEATS daha uygun. Dış ortamda ses yalıtımı az olur ama spor sırasında avantaj sağlayabilir.
https://app.hb.biz/nHpchTF0Souz hocam belirttiğiniz fiyatın da altında ürünü buldum incelemeleri de olumlu duruyor üst modellerine göre insanlar bunu tercih etmiş yine de karışıklık olmasın diye size de linki atayım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri