Neler Yeni

Şunlardan hangisini alayim ?

Awg kablo kalınlığı ne kadar düşük olursa kablo kalınlığı artar sinyal de keza artar. Mevzu burda bakır kalitesi. Dark ve reçber dediğim markaların bakır kalitesi iyidir. U green dediğin çin malı marka basılmış kablolar o yüzden ucuz. İnternet kablosunda 1 reçber 2 nexans 3 dark derim.
Biraz hepsiburadayı gezindim de bu attığınız kablo gayet iyi duruyor. Sadece markasına takıldı kafam. Ugreen olanların 23 AWG olanı yok mu hocam ? Bu arada yanlış anlamayın sizin bilgi seviyeniz konusunda endişe duymuyorum. Belli ki yeteri kadar bu işlerden anlıyorsunuz. Fakat ugreen olandan 23 AWG varsa bir gözatmak isterim.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Biraz hepsiburadayı gezindim de bu attığınız kablo gayet iyi duruyor. Sadece markasına takıldı kafam. Ugreen olanların 23 AWG olanı yok mu hocam ? Bu arada yanlış anlamayın sizin bilgi seviyeniz konusunda endişe duymuyorum. Belli ki yeteri kadar bu işlerden anlıyorsunuz. Fakat ugreen olandan 23 AWG varsa bir gözatmak isterim.
Bilmiyorum hocam belki önerirler. Ama ben onları almanızı tavsiye ederim. Nexans kabloları hele çok kaliteli.

Top Bottom