Neler Yeni

Sunta mı MDF mi ? YARDIM LÜTFEN

Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Evet sunta çok kötü, MDF yaptır ve mutlaka söyle kalınlığını yüksek tutsun ve kesinlikle sallanmaması için iki tarafı arkadan veya alttan birleştiren sağlam demir profiller iste

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sunta çok kötü, MDF yaptır ve mutlaka söyle kalınlığını yüksek tutsun ve kesinlikle sallanmaması için iki tarafı arkadan veya alttan birleştiren sağlam demir profiller iste
Kalınlık olarak masa tablasını 36 mm düşünüyorum. Sallanmaması için de masanın sağ ve soluna çekmeceli dolap yaptıracam. Demir profil dediğiniz şeyi ustaya nasıl tarif edebilirim ? Şöyle bir masa yaptıracam.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.5 MB · Hit: 68

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sunta olmaz canım MDF yaptırman lazım hatta paran varsa Granit Mermer Cam yaptıradabilirsin :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sunta olmaz canım MDF yaptırman lazım hatta paran varsa Granit Mermer Cam yaptıradabilirsin :)
Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi :D Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Tabii ki MDF.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi :D Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?
Gayet güzel duruyor. Benim dikkatimi duvardaki desen çekti gayet linki var mı?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Heisenberg
Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Kesinlikle mdf, sunta zamanla dökülür.

Top Bottom