kissofdeath
80+
Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Kalınlık olarak masa tablasını 36 mm düşünüyorum. Sallanmaması için de masanın sağ ve soluna çekmeceli dolap yaptıracam. Demir profil dediğiniz şeyi ustaya nasıl tarif edebilirim ? Şöyle bir masa yaptıracam.Evet sunta çok kötü, MDF yaptır ve mutlaka söyle kalınlığını yüksek tutsun ve kesinlikle sallanmaması için iki tarafı arkadan veya alttan birleştiren sağlam demir profiller iste
Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?Sunta olmaz canım MDF yaptırman lazım hatta paran varsa Granit Mermer Cam yaptıradabilirsin
Hocam üst mesajımdaki masaya bakar mısınız ? İyi mi sizce o şekilde yaptıracam da.Tabii ki MDF.
Gayet güzel duruyor. Benim dikkatimi duvardaki desen çekti gayet linki var mı?Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?
Hocam youtube'ye setup wars yazdım. Yabancı bir şahısın 300 küsür videosu var. Onların içinde gezerken videonun birinden ss aldım. Hangi videosuydu hiç bilmiyorum üzgünümGayet güzel duruyor. Benim dikkatimi duvardaki desen çekti gayet linki var mı?
Birleştirici profil desen anlar zaten oKalınlık olarak masa tablasını 36 mm düşünüyorum. Sallanmaması için de masanın sağ ve soluna çekmeceli dolap yaptıracam. Demir profil dediğiniz şeyi ustaya nasıl tarif edebilirim ? Şöyle bir masa yaptıracam.
Kesinlikle mdf, sunta zamanla dökülür.Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Peki üst mesajımda atmış olduğum masaya bakar mısınız nasıl duruyor ?Kesinlikle mdf, sunta zamanla dökülür.