Sunta mı MDF mi ? YARDIM LÜTFEN

kissofdeath

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
23
Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?

Evet sunta çok kötü, MDF yaptır ve mutlaka söyle kalınlığını yüksek tutsun ve kesinlikle sallanmaması için iki tarafı arkadan veya alttan birleştiren sağlam demir profiller iste

Evet sunta çok kötü, MDF yaptır ve mutlaka söyle kalınlığını yüksek tutsun ve kesinlikle sallanmaması için iki tarafı arkadan veya alttan birleştiren sağlam demir profiller iste
Kalınlık olarak masa tablasını 36 mm düşünüyorum. Sallanmaması için de masanın sağ ve soluna çekmeceli dolap yaptıracam. Demir profil dediğiniz şeyi ustaya nasıl tarif edebilirim ? Şöyle bir masa yaptıracam.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.5 MB · Hit: 90
Sunta olmaz canım MDF yaptırman lazım hatta paran varsa Granit Mermer Cam yaptıradabilirsin :)

Sunta olmaz canım MDF yaptırman lazım hatta paran varsa Granit Mermer Cam yaptıradabilirsin :)
Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi :D Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?

Tabii ki MDF.

Hocam mdf fiyatları bile bütçemi zorluyor. O mermere büyük ihtimal 20 bin fiyat verirler. MDF yaptırayim ben en iyisi :D Bu arada üst mesajımda yaptıracağım masanın tasarımı var. Bakar mısınız iyi duruyor mu ?
Gayet güzel duruyor. Benim dikkatimi duvardaki desen çekti gayet linki var mı?

Gayet güzel duruyor. Benim dikkatimi duvardaki desen çekti gayet linki var mı?
Hocam youtube'ye setup wars yazdım. Yabancı bir şahısın 300 küsür videosu var. Onların içinde gezerken videonun birinden ss aldım. Hangi videosuydu hiç bilmiyorum üzgünüm

Marangozda masa yaptıracam. Sallanmaması için neyden yaptırmalıyım ? Sunta dandik oluyormuş sanırım. MDF düşünüyorum siz ne dersiniz ?
Kesinlikle mdf, sunta zamanla dökülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,005
Üyeler
184,871
Son üye
Pala™
Geri