ucuz değilde diyelim ucuz olsun buradan bu markadan ürün almayın aldırmayın garantilik durum olur ondan sonra görürsün asıl macerayı
fiyat güzel olabilir ama parçalar kalitesiz ben açıkcası 700 800 veya her neyse o kadar verip kaliteli taktırma taraftarıyım a520 anakart andik gundik ekran akrtı adata ssd var dikkat ederdim açıkcası tamam fiyattan kısıyor olabilir ama kaliteden bu kadar kısılmaz.
Hocam teknobiyotikden daha önce ürün aldık garantisinde sorun çıkmamıştı ama deneyiminiz var sanırsam paylaşır mısınız ne gibi sorunlarla karşılaştınıxucuz değilde diyelim ucuz olsun buradan bu markadan ürün almayın aldırmayın garantilik durum olur ondan sonra görürsün asıl macerayı
Siz yine şanslı çıkmışsınız. Destek konusunda Teknobiyotik en kötü firmalardan.Hocam teknobiyotikden daha önce ürün aldık garantisinde sorun çıkmamıştı ama deneyiminiz var sanırsam paylaşır mısınız ne gibi sorunlarla karşılaştınıx
Valla hocam doğrudur 1 kere alışveriş yaptım o firmadan sorun yaşamadık ama bi firmadan 1 kötü duyum alınca en basitinden bi soğuma geliyor açıkçasıSiz yine şanslı çıkmışsınız. Destek konusunda Teknobiyotik en kötü firmalardan.
işlemci aldım hocam 3. haftada bozuldu garantiye yolladım bir şey yok denilip yollandı tekrar denedim bozuk dedikleri saçma sapan bios guncelle bios resetle saçmalıklarınıda denedim bozuk neyse yeni idarelik işlemci aldım ve geri yolladım tabi ki de sistem çalıştı yeni işlemci ile sonra geri yolladılar bozuk şekilde tekrardan dedim bende ozaman kanıtlayın yalandan ana cpuz den görsel atıldı bu arada arızayı 2 bilgisayarcı da teyitledim şimdi thh sonucunu bekliyorum bu konuda epey şikayet var zaten o yüzden şans eseri de olsa bulaşmayın bu firmayaHocam teknobiyotikden daha önce ürün aldık garantisinde sorun çıkmamıştı ama deneyiminiz var sanırsam paylaşır mısınız ne gibi sorunlarla karşılaştınıx