Öneri Super Flower Leadex III

Super Flower hakkında böyle bir yorum okuyamazsın
Okuyamayacağımı ben de biliyorum.
Bazı forumlardaki cahil kesimin ismi bilinmediği için direkt "Işıklı C4" diyeceği ama araştırıldığında dünyaca büyük markaların tepe model PSU yaptırmak için tercih ettiği büyük PSU markalarından bir tanesi.
Bu şekilde söyleyen sizsiniz.

- Ürün incelemeleri varken çok alakadar etmiyorsa soru sormayacaksın oturup araştıracaksın ne saçma bir yorum...
Sizin de mesajınızda yazdığınız kısımdan bahsetmiştim. Tam olarak burası:
Bazı forumlardaki cahil kesimin ismi bilinmediği için direkt "Işıklı C4" diyeceği
Araştırıyorum zaten.

Superflower a dandik diyenlerin fikrinin önemi olmadığını söylemiş arkadaş. Sanırım yanlış anladın.
Günümüzde para için incelemede iyi diyorlar, sertifika sahte diyen bir kitle için her türlü şekilde anlamam gayet normal.
Benim burada yaşadığım problem ise bazı yayınların 3 markadan başka bir şey göstermeyip "aman millet bana kızmasın küsmesin" demiyerek korkmayıp insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Kaynak veriyoruz adamların tepkisi şu = markadan para almış 28 yaşındayım ben bu kadar cahillik ile son 3 yılda karşılaştım. Kaynak orada tüm veriler orada otur araştır ama yok adam yanlış bilgi ile yaşayıp ölmeyi tercih ediyor

Günümüzde para için incelemede iyi diyorlar, sertifika sahte diyen bir kitle için her türlü şekilde anlamam gayet normal.
Benim burada yaşadığım problem ise bazı yayınların 3 markadan başka bir şey göstermeyip "aman millet bana kızmasın küsmesin" demiyerek korkmayıp insanları bilgilendirmeye çalışıyorum. Kaynak veriyoruz adamların tepkisi şu = markadan para almış 28 yaşındayım ben bu kadar cahillik ile son 3 yılda karşılaştım. Kaynak orada tüm veriler orada otur araştır.
Bilen zaten superflowerın ürün övdürmek için para vermeye ihtiyaç olmadığını biliyor. Ama tabi dediğin gibi ışıqlı c4 diyecek insanlar da var. Her zaman vardır mesela bildiği tek marka asus,msi olan insanlar var. Evga deyince dandik çin malı diyorlar i hepimiz biliyoruz ki asıl msi ın düşük bütçe ürünleri dandik çin malı. (Çin malı ve dandik çin malı arasında da hiç de ince olmayan bir çizgi vardır bazıları onu da ayırt edemiyor oysa üretim ucuz olduğu için çoğu ürün çinde üretilir.)

Bilen zaten superflowerın ürün övdürmek için para vermeye ihtiyaç olmadığını biliyor. Ama tabi dediğin gibi ışıqlı c4 diyecek insanlar da var. Her zaman vardır mesela bildiği tek marka asus,msi olan insanlar var. Evga deyince dandik çin malı diyorlar i hepimiz biliyoruz ki asıl msi ın düşük bütçe ürünleri dandik çin malı. (Çin malı ve dandik çin malı arasında da hiç de ince olmayan bir çizgi vardır bazıları onu da ayırt edemiyor oysa üretim ucuz olduğu için çoğu ürün çinde üretilir.)
Valla dostum ben bazı forumları gözlemledim ve kendi forumum da capcahil bir kitle oluşturmak istemiyorum onun için kaynak belirterek de doğru bilgi paylaşıyorum paylaşmaya devam edeceğim. Yanlış yanlışı doğurur insanların totolarından uydurduğu bilgileri sırf baskınlık kuruyor diye kabul etmek kölelikten başka bir şey değil çok insan gördüm Rampage 80+ PSU modellerine sallayıp ha sallasın hiç umrumda değil ama imza kısmına baktığımda Rampage ile aynı yere ürün yaptıran büyük markanın PSU'sunu kullanıyor. Bilgi güzel şeydir karşındaki cehaleti gülerek izlersin AMA bilgisizlik ile cehalet aynı şey değildir Cahil olan kişi bilmeyip totosundan uyduran adamdır benim için.

Valla dostum ben bazı forumları gözlemledim ve kendi forumum da capcahil bir kitle oluşturmak istemiyorum onun için kaynak belirterek de doğru bilgi paylaşıyorum paylaşmaya devam edeceğim. Yanlış yanlışı doğurur insanların totolarından uydurduğu bilgileri sırf baskınlık kuruyor diye kabul etmek kölelikten başka bir şey değil çok insan gördüm Rampage 80+ PSU modellerine sallayıp ha sallasın hiç umrumda değil ama imza kısmına baktığımda Rampage ile aynı yere ürün yaptıran büyük markanın PSU'sunu kullanıyor. Bilgi güzel şeydir karşındaki cehaleti gülerek izlersin AMA bilgisizlik ile cehalet aynı şey değildir Cahil olan kişi bilmeyip totosundan uyduran adamdır benim için.
Hocam bir şey sorabilir miyim? Gamepower ve Monster monitörler aynı firmaya mı ürettiriliyor? Şu tür yorumlar görmekten bıktım çünkü :
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png

Hocam bir şey sorabilir miyim? Gamepower ve Monster monitörler aynı firmaya mı ürettiriliyor? Şu tür yorumlar görmekten bıktım çünkü :
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En son yere göğe sığdıramadıkları Monster monitör evet aynı fabrikanın aynı ürünleri
kaynak: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/
işte tam olarak bahsettiğim cahillik bu, karşı görüş belirtsen ve haklı olsan da seni orada paramparça ederler

NOT: Moster monitör ile alakalı bir sorunum yok alır güle güle kullanırım ama bu cahillerle derdim var

En son yere göğe sığdıramadıkları Monster monitör evet aynı fabrikanın aynı ürünleri
kaynak: https://donanimarsivi.com/forum/kon...nuen-gamepower-ve-james-donkey-olmasi.141163/
işte tam olarak bahsettiğim cahillik bu, karşı görüş belirtsen ve haklı olsan da seni orada paramparça ederler

NOT: Moster monitör ile alakalı bir sorunum yok alır güle güle kullanırım ama bu cahillerle derdim var
Aynen öyle. Şu güç kaynağına C4 denildiğini gördüm ben. Halbuki SAMA Forza Gold ile aynı iç yapıdaymış sanırım.

Aynen öyle. Şu güç kaynağına C4 denildiğini gördüm ben. Halbuki SAMA Forza Gold ile aynı iç yapıdaymış sanırım.
Birebir aynı ürün etiket bastırmış Rampage

psuda %85 verimlilik iyi midir

psuda %85 verimlilik iyi midir
bu korumalar iyi midir

Yüksek Voltaj Koruması
+5V / +12V / +3.3V DC çıkışları, yüksek volvoltaja karşı korunmaktadır. Maksimum değer 5V çıkışında 6.5V’u, 12V çıkışında 15.5V’u ve 3.3V çıkışında 4/3V 'u aşamaz.

Aşırı Güç Koruması
Çıkış gücü 110% ~ 150% aştığında system otomatik olarak kapanır.

Düşük Voltaj Koruması
Bir düşük voltaj hatası meydana geldiğinde, besleme, + 12V, + 5V ve + 3.3V çıkışlarının maksimum değerinin % 60 altında çıktığı zaman tüm DC çıkışlarını kapatır.
Post automatically merged:

İyidir ama ondan ziayde PSU`nun kalitesine bakılmalıdır. Hangi PSU?
. Bu özellikler nasıl

ATX12V 2.4 ile uyumludur
Yüksek Verimlilik, % 85'e kadar verimlilik
Akıllı fan kontrol sistemi ile düşük gürültü seviyeli 12cm Fan
Optimum ısı dağılımı için petek havalandırma tasarımı
PCI-E 2 x 6+2pin konnektör ile üst düzey VGA kart desteği
Güçlü +12V çıkış; Güvenilir DC çıkışı ile yüksek grafik kart ve PC system desteği sağlar
Güç kaynağı alt bölgede olan üst düzey kasaları destekler
Çevreye duyarlı dizayn
OPP/OVP/UVP/SCP elektrik koruma desteği
Güvenlik / EMI Onayları : CE / CCC

bu korumalar iyi midir

Yüksek Voltaj Koruması
+5V / +12V / +3.3V DC çıkışları, yüksek volvoltaja karşı korunmaktadır. Maksimum değer 5V çıkışında 6.5V’u, 12V çıkışında 15.5V’u ve 3.3V çıkışında 4/3V 'u aşamaz.

Aşırı Güç Koruması
Çıkış gücü 110% ~ 150% aştığında system otomatik olarak kapanır.

Düşük Voltaj Koruması
Bir düşük voltaj hatası meydana geldiğinde, besleme, + 12V, + 5V ve + 3.3V çıkışlarının maksimum değerinin % 60 altında çıktığı zaman tüm DC çıkışlarını kapatır.
Post automatically merged:

. Bu özellikler nasıl

ATX12V 2.4 ile uyumludur
Yüksek Verimlilik, % 85'e kadar verimlilik
Akıllı fan kontrol sistemi ile düşük gürültü seviyeli 12cm Fan
Optimum ısı dağılımı için petek havalandırma tasarımı
PCI-E 2 x 6+2pin konnektör ile üst düzey VGA kart desteği
Güçlü +12V çıkış; Güvenilir DC çıkışı ile yüksek grafik kart ve PC system desteği sağlar
Güç kaynağı alt bölgede olan üst düzey kasaları destekler
Çevreye duyarlı dizayn
OPP/OVP/UVP/SCP elektrik koruma desteği
Güvenlik / EMI Onayları : CE / CCC
Uzman değilim ama iyiye benziyor. PSU nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri