Neler Yeni

Süper Kahraman Tasarlayacağım, Neli Olsun?

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Canım sıkıldı, ben de "yeteneksiz olduğum aklıma geldi" konusunu herhalde yedinci kez açmak yerine bu konuyu açtım. Herkes bir fikir verse güzel olabilir, topluca karakter tasarlarız.
Aklımdaki karakterin yeteneği nesneleri manipüle, kontrol edebilen bir karakter olması. Control oyunundaki, avatar çizgi dizisindekine benzer şekilde. Hikayesinin de yazabildiğim kadarını atayım.
1988 yılında dünyaya geliyor, doktorlar bebekte (kahramanda) gariplik tespit ediyorlar. (Mesela sinir sistemleri daha da gelişmiş olabilir) üzerinde testler yapıyorlar ama bir şey bulamıyorlar. Yedi yaşında, okulda ilk kez bir nesneyi kontrol etmeyi başarıyor. (Kalem olabilir) Bu yüzden bilim insanları toplaşıp yeteneğini anlamaya çalışıyolar. Daha sonradan gizli silah projesi oluyor.

Aslında kötü karakter de çıkabilir. Belki de beyaz ya da siyah değil de gri bir karakter de olabilir.

Lütfen dalga geçmeyin burada bir şey deniyorum en azından. Son olarak
Chatgpt'den yardım almadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
Hocam selamlar, Stranger Things 11 vari bir karakter olur gibi. Ondada sizin dediğiniz yetenekler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
Böyle sefil bir şey çizebilirsiniz ya da sıradan okul öğrencisi gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
Hocam şimdi sadece fikir vermekle olmaz aynı zamanda bir yandan da hikaye yazmak lazım. İşte okulda kalemi havaya kaldırınca bilim insanları gelsin kahramanımız kaçmaya çalışsın falan fistan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
Geri kalan dış görünüş özellikleri zamanla oturur zaten. Ama diyorsanız ki ben daha önce görülmemiş, marjinal bir karakter tasarlayacağım o zaman başka.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri kalan dış görünüş özellikleri zamanla oturur zaten. Ama diyorsanız ki ben daha önce görülmemiş, marjinal bir karakter tasarlayacağım o zaman başka.
Ya hocam illa benzer fikir başkasının aklına gelmiştir bence hem yeni yeni tasarlayacağım için çok zorlamaya gerek yok. Özellikle süper güç olarak farklı fikir bulmak çok zor ama kahramanın hikayesini detaylı yaparsam güzel olur bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
KansuKaratekin
Pek anlamadım ama peki hocam
Okulla alakalı çizeceksiniz karakterin hikayesini önceden biraz olsun düşünün derim örneğin, çok çalışkan bir karakter çizdiniz ama karakter hikayede asabi vurdumduymaz biri oldu. Tabi bu dediklerimin hepsi ileri ki safhalarda ben sadece çizeceğim diyorsanız hikayeye gerek yok. Onun dışında dediğim gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya hocam illa benzer fikir başkasının aklına gelmiştir bence hem yeni yeni tasarlayacağım için çok zorlamaya gerek yok. Özellikle süper güç olarak farklı fikir bulmak çok zor ama kahramanın hikayesini detaylı yaparsam güzel olur bence.
Elbette

Sevdiğiniz film,oyun karakterleri varsa onlardan biraz kopya çekebilirsiniz. Kusuruma bakmayın pek üretken biri değilimdir yardımım dokunur diye yazmak istedim.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Okulla alakalı çizeceksiniz karakterin hikayesini önceden biraz olsun düşünün derim örneğin, çok çalışkan bir karakter çizdiniz ama karakter hikayede asabi vurdumduymaz biri oldu. Tabi bu dediklerimin hepsi ileri ki safhalarda ben sadece çizeceğim diyorsanız hikayeye gerek yok. Onun dışında dediğim gibi.

Elbette

Sevdiğiniz film,oyun karakterleri varsa onlardan biraz kopya çekebilirsiniz. Kusuruma bakmayın pek üretken biri değilimdir yardımım dokunur diye yazmak istedim.
Çok teşekkür ederim hocam.

chatgptden yardım alacağım

Hikayesi: 1988 yılında dünyaya geldi, bedeninde birkaç anormallik vardı. Aylar süren araştırmalara rağmen doktorlar ne olduğunu anlamadı. Ama bir sağlık sorunu yoktu. Hatta yaraları hızlı iyileşiyor, çocukluğunda dersleri kolay kavrıyordu. Yedinci sınıfta bir kavgaya karıştı, kavgada feci şekilde dövüldü, üzüntüsü öfkeyle karıştı ve ilk kez telekinezi yapmayı başardı, onu döven çocukları geriye savurdu. Bunun üzerinde bilim insanları onun üzerinde deneyler yapmaya başladı, vücuduna, kafasına, sinir sistemine etki eden kablolar takıyor, gücün nereden geldiğini anlamaya çalışıyorlardı. Gel zaman git zaman 16 yaşına geldiğinde bilim insanları birçok şeyi anlamlandırmıştı ve kahraman gücünü sadece öfkeliyken ya da üzgünden değil istediği zaman kullanabiliyordu, sadece bir sürü ilaç alması kafasına takılı bir aletle gezmesi gerekiyordu. On sekiz yaşına geldiğinde derin devlet, onu gizli silah olarak kullanmaya karar verdi, ona hafızasını sildirecek ilaçlar verdi, üzerinde deneyler yaptı. Derken kahraman neyin ne olduğunu geç de olsa kavradı ve üzerinde deneyler yapıldığı yer altı binasını harap hale getirmeye başladı, mermiler bile ona işlemiyordu, kolaylıkla havada durduruyordu. Kaçmayı başarmıştı.

Amacı: Bilim insanları, derin devletten gizlenmek huzurlu bir hayat sürmek.

Dış Görünüşü: Kısa saçlı, esmer, 1.60 boylarında. Zor tanınmak için şapka, bere, kapüşon, gözlük, motorcu atkısı gibi şeyler takıyor.

Yetenekleri: Nesneleri, havayı, ateşi ve benzeri şeyleri telekinezi yoluyla kontrol edebilir. Bu sayede uçabilir. Yaraları hızlı iyileşir. İnsanların niyetlerini kolay kavrar, empatisi iyidir.

Düşmanları: Derin devlet.

Şu anda yapıyor: Günü birlik işlerde çalışıyor.

Aslında süper kötü olsa daha iyi olabilir ya. Ya da dediğim gibi hem iyi hem kötü bir karakter olsun.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom