Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Fenerbahçe'nin sezon başı yere göğe sığdıramadığı Erol Bulut için şuan istifa hastagleri yazılıyor çiziliyor, düşünceleriniz neler?
30-35 yaşındaki oyuncuları doldurdular takıma başarısızlıkta gelince iyice borca gireceklerFenerbahçe'nin sezon başı yere göğe sığdıramadığı Erol Bulut için şuan istifa hastagleri yazılıyor çiziliyor, düşünceleriniz neler?
Oooooo fener 3 yemişFenerbahçe'nin sezon başı yere göğe sığdıramadığı Erol Bulut için şuan istifa hastagleri yazılıyor çiziliyor, düşünceleriniz neler?
Öyle deme Sosa çok iyi, yere göğe sığdırılamadı.30-35 yaşındaki oyuncuları doldurdular takıma başarısızlıkta gelince iyice borca girecekler
O sırada imparator: Sorun mu var?Sosayı novağı aldılar diye dalga geçtiler İkiside kılıbık çıktı hanımlarının yanına gittiler
Süperlig'in en iyi hocası abdullah Avcı (!)
İşte objektif bir adam.Öncelikle şunu belirteyim Erol hoca istifa diyenler kazanılan maçta İkinciyi belirleyin birinci belli diyen veletleridi, şu an Fenerbaheç'nin ve Türkiye'nin futbol konusunda en büyük sıkıntısı sosyal medyada sayfa açıp bilip bilmeden yorum yapanm sümüklüler. Bugünkü maça gelicek olursak kadro kötünün kötüsüydü kazanma ihtimalimiz vardı ama kaybetmemiz daha olasıydı belliydi de zaten kaybedeceğimiz. Zaten başkanın da yaptığı açıklamadan anlıyoruz ki Erol hoca uzun yıllar gitmez bu iş sezonluk olamaz olmamalı, Fatih Terim'e bakın yıllardır Galatasaryı'ın başında ve zaferler elde etmişl, bizim sümüklü veletlerimiz birden takım sezonun en iyisi olsun CL'ye gidelim tüm kupalar bizim olsun derdinde evet olucak ama bu sene değil Ali Koç boşa masraf yaptı Erol Hoca daha takıma tam adapte değilken tonlarca yükün altına soktu 18 transfer yaptı ve beklentileri arşa çıkardı belki ikinici yarı düzelir takım ama o zaman da inşAllah iş işten geçmez...
Ben bi türlü anlamıyorum agaFenerbahçe'nin sezon başı yere göğe sığdıramadığı Erol Bulut için şuan istifa hastagleri yazılıyor çiziliyor, düşünceleriniz neler?
Hocam yorumunuzun ''Yavaş lan gaç tane yiyon'' demenizi beklemedim değil .Oooooo fener 3 yemiş
Fenerliler geçmiş olsun
Sıkıntı büyük
Bu sene hiç kimsenin beklemediği takım şampiyon olucak dört büyüklerde iş yok bence keyif vermiyor maçlarBu sene şampiyon belli İmparator bu takımı şampiyon yapar.