Neler Yeni

Süper Lig'in En İyi Hocası Erol Bulut (!) Hakkında Düşünceleriniz?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Adamlar iyi oynadı, Erol hoca beklenmeyen bir kadro sürdü sahaya, ne taktiği var ne sistem.
Altay'ın yokluğunu hissettik o serbest vuruşu ve ilk gol ü yemezdi fakat bu bir bahane değil tabikide sakatlandı adam ve bu maçta da kötü oynadık.
Fenerbahçe hala bitmiş değil, kötüye gidiyoruz evet ama bitmiş değiliz hala düzeltme şansımız var ya Erol hoca bu takımı adam eder ya da başka bir hoca gelir ben onu bunu bilmem, kadro kaliteli ama kullanamıyor hoca.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,643
İsim
Mert Can Ergün
mert hakan cisse fenerbahçenin oyuncusu değil pelkas kanat oyuncusu değil kanat oynatıyor oyuncu değişikliği 60dk larda oluyor hocadan oyunculardan bi cacık olmaz o kadar oyuncu aldın kötü çıktı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,643
İsim
Mert Can Ergün
Adamlar iyi oynadı, Erol hoca beklenmeyen bir kadro sürdü sahaya, ne taktiği var ne sistem.
Altay'ın yokluğunu hissettik o serbest vuruşu ve ilk gol ü yemezdi fakat bu bir bahane değil tabikide sakatlandı adam ve bu maçta da kötü oynadık.
Fenerbahçe hala bitmiş değil, kötüye gidiyoruz evet ama bitmiş değiliz hala düzeltme şansımız var ya Erol hoca bu takımı adam eder ya da başka bir hoca gelir ben onu bunu bilmem, kadro kaliteli ama kullanamıyor hoca.
hoca ***** pelkas kanat oyuncusu değil kanat oynatıyor oyuncu değişikliği 60dk larda yapıyor çok yanlış diziliş yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

smatta valencia perotti geldikleri zaman kötü gidişe dur diyecekler mi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
hoca ***** pelkas kanat oyuncusu değil kanat oynatıyor oyuncu değişikliği 60dk larda yapıyor çok yanlış diziliş yapıyor
Valla sonumuz ne olacak bilemiyorum kardeşim, dediklerinde tamamen haklısın.
Hadi pelkas kanattada iyi oynuyor orta saha ama okey diyelim, ferdi ne alaka? formda değil ve kötü oynuyor, caneri sol kanada koyup sağ bekte gökhan ile başlamalıydı.
Ayrıca ne taktik ne sistem var takımda bireysel performanslarla maç geçiriyoruz, acilen ya erol bulutun adam akıllı bir sistem oturtup oynatması veya istifa edip güzel DİSİPLİNLİ bir hocanın gelmesi lazım, eyvallahı olmayacak vura kıra adam edecek bir hoca gerekli.
Umarım önümüzdeki 2 zorlu maçı alırız ve yolumuza güzel devam ederiz ama bu şekilde zor görünüyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
sahada bir taktik yok bugün pcyi televizyona bağladı macı izliyoruz babamla dedim baba fenerbahçeden kimi alıp beşiktaşa koyarsın canerle gökhanı alırım rosierle rıdvanın yedeği yok dedi :D
çok trasnfer yaptılar yüzde sekseni saçma aynı mevkiye 3 adam almak ne kadar mantıklı bilemiyorum hepside eşit gibiler biri yedek kalınac 3 maç takımda sıkıntı cıkaracaklarını biliyorlar ama neden bu kadar aldılar halen daha kafam basmıyor.şuanda takımda bölüşmeler var nasıl düzelir bilemiyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,643
İsim
Mert Can Ergün
Valla sonumuz ne olacak bilemiyorum kardeşim, dediklerinde tamamen haklısın.
Hadi pelkas kanattada iyi oynuyor orta saha ama okey diyelim, ferdi ne alaka? formda değil ve kötü oynuyor, caneri sol kanada koyup sağ bekte gökhan ile başlamalıydı.
Ayrıca ne taktik ne sistem var takımda bireysel performanslarla maç geçiriyoruz, acilen ya erol bulutun adam akıllı bir sistem oturtup oynatması veya istifa edip güzel DİSİPLİNLİ bir hocanın gelmesi lazım, eyvallahı olmayacak vura kıra adam edecek bir hoca gerekli.
Umarım önümüzdeki 2 zorlu maçı alırız ve yolumuza güzel devam ederiz ama bu şekilde zor görünüyor :(
Ferdi iyi aslında perottiyle güzel ikili olur Ferdinin calımları adam geçmişi iyi tek sıkıntısı biraz yavaş olması novak da iyi oynamıyor nerde o eski fenerbahçe

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Erol Bulut sen beni unut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,022,133
Üyeler
161,956
Son üye