Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O fanatik, o gelirse kaos çıkar.
O fanatik, o gelirse kaos çıkar.
hoca ***** pelkas kanat oyuncusu değil kanat oynatıyor oyuncu değişikliği 60dk larda yapıyor çok yanlış diziliş yapıyorAdamlar iyi oynadı, Erol hoca beklenmeyen bir kadro sürdü sahaya, ne taktiği var ne sistem.
Altay'ın yokluğunu hissettik o serbest vuruşu ve ilk gol ü yemezdi fakat bu bir bahane değil tabikide sakatlandı adam ve bu maçta da kötü oynadık.
Fenerbahçe hala bitmiş değil, kötüye gidiyoruz evet ama bitmiş değiliz hala düzeltme şansımız var ya Erol hoca bu takımı adam eder ya da başka bir hoca gelir ben onu bunu bilmem, kadro kaliteli ama kullanamıyor hoca.
Valla sonumuz ne olacak bilemiyorum kardeşim, dediklerinde tamamen haklısın.hoca ***** pelkas kanat oyuncusu değil kanat oynatıyor oyuncu değişikliği 60dk larda yapıyor çok yanlış diziliş yapıyor
Ferdi iyi aslında perottiyle güzel ikili olur Ferdinin calımları adam geçmişi iyi tek sıkıntısı biraz yavaş olması novak da iyi oynamıyor nerde o eski fenerbahçeValla sonumuz ne olacak bilemiyorum kardeşim, dediklerinde tamamen haklısın.
Hadi pelkas kanattada iyi oynuyor orta saha ama okey diyelim, ferdi ne alaka? formda değil ve kötü oynuyor, caneri sol kanada koyup sağ bekte gökhan ile başlamalıydı.
Ayrıca ne taktik ne sistem var takımda bireysel performanslarla maç geçiriyoruz, acilen ya erol bulutun adam akıllı bir sistem oturtup oynatması veya istifa edip güzel DİSİPLİNLİ bir hocanın gelmesi lazım, eyvallahı olmayacak vura kıra adam edecek bir hoca gerekli.
Umarım önümüzdeki 2 zorlu maçı alırız ve yolumuza güzel devam ederiz ama bu şekilde zor görünüyor
Öyle deme adam İmparator'dan iyi (!)Ah Erol Hoca ah yaktın bizi...