Mobil altyapına bağlı. Bizim evde olsa yapılmaz mesela.taşınacağım yerde internet altyapısı olmadığı için super box kullanmak zorundayım 400 gb 4.5g kullanacağım yayın yaparken sıkıntı yaşar mıyım?
şuan ben başka bir evde olduğumdan 50 ye 20 kullanıyorum fakat gideceğim yerde bu devirde altyapı yok mecburenDostum aylık 400GB normal kullanıma yetmezken ekstra yayın yapmak istiyorsun. Kota sorununu geçersek şu anki hızların ne durumda? Dalgalanma var mı?
teşekkürler hocamAylık 400 GB yetmeyebilir. Ayrıca Superbox'ın hızı bölgeye göre değişiyor yani oraya gidip Superbox'la hız testi yapman gerek. Şanslıysan 100 mbps upload bile alabilirsin. Ya da maks 3 bile alabilirsin.
Türk Telekom Magnet al altyapı yoksa, en azından sınırsız internet kullanırsın.şuan ben başka bir evde olduğumdan 50 ye 20 kullanıyorum fakat gideceğim yerde bu devirde altyapı yok mecburen
hız durumu ne hocam onunTürk Telekom Magnet al altyapı yoksa, en azından sınırsız internet kullanırsın.
nasıl çözülebilir peki var mı bir çözümüYapılmaz.Bendevar.Yapılmıyor.
turknette superbox gibi bir şey var mı yoksa ben sordum turknet altyapısı yok şuanValla en iyi çözüm Türknete geçmek. Youtubeda bile kasıyor benimkisi.
turknette durumlar nedir hocam yeterli mi hız olarakvar hocam. vdsl'in açılımını okursanız zaten anlarsınız.
tamamdır araştırıcam hocamÇok hızlı hocam durumlar iyu. Manisada altyapı güzel.
turkneti öneriyorlar şuanBen ilk çıktığı zamanlarda yapıyordum, ama şu anki halinin pek iyi olmadığını söylüyorlar.
Altyapı başvurusu yapın şanslıysanız birkaç aya altyapı çalışması başlar.turknette superbox gibi bir şey var mı yoksa ben sordum turknet altyapısı yok şuan