Superbox mu magnet mi

Reaksiyon skoru
2
Kykda kalıyorum da şimdi arkadaşlarla beraber internet alalım diyoruz ortaklaşa. Superbox mi magnetmi bilemedik. Magnette 15mb sınır varmış diğerinde kota yokmuş galiba da hiç kullanan varmı

Kykda kalıyorum da şimdi arkadaşlarla beraber internet alalım diyoruz ortaklaşa. Superbox mi magnetmi bilemedik. Magnette 15mb sınır varmış diğerinde kota yokmuş galiba da hiç kullanan varmı
kankam ben öagnet kullandım bölgeye göre hız değişiyor benim bölgeye 12 ye 12 veriyordu ve sınırsız
superbox hem aşırı pahalı hem kotalı 200gb 500gh ne olcak 2-3 film izle gg zaten
hem magnet 1300tl ortak ödeyecekseniz daha iyi olur (enson1300dü)

Magnetin sınırsızını yurda alamazsın zaten. İnternet altyapısı olmayan eve alınması lazım ve sadece o adreste çalışıyor.

Yurtta 3 operatörü de kullanan birilerini bulup bir hız testi yapın hangisi hızlıysa ondan alırsınız.

ikisini de kullandım ikisi de leş ama mecbursan magnet daha iyi olur.

Magneti yurda alamazsın zaten. İnternet altyapısı olmayan eve alınması lazım ve sadece o adreste çalışıyor.
kayıtlı olmayan adreste de çalışıyor hocam ben öyle çok kullandım ancak cihaza destek gerektiği zaman kayıtlı adrese destek veriyorlar sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıtlı olmayan adreste de çalışıyor hocam ben öyle çok kullandım ancak cihaza destek gerektiği zaman kayıtlı adrese destek veriyorlar sadece
santral olan heryerde çalışır

santral olan heryerde çalışır
Size özel bir şey olabilir ben hiç Magnet kullanıp başka adreste çalıştırabilen görmedim. Cep magnet oluyor ama ev paketinde olmuyordu. Superbox da adres pek sorun olmuyordu sanırım.

Size özel bir şey olabilir ben hiç Magnet kullanıp başka adreste çalıştırabilen görmedim. Cep magnet oluyor ama ev paketinde olmuyordu. Superbox da adres pek sorun olmuyordu sanırım.
magnet zaten sim kart ile çalışıyor hocam sim kart ile çalıştığı için santral bulunması yeterli o adres muhabbeti destek almak için ben ilk çıktığı sene 3 yıl kullandım başka adrese götürmüştüm kesinlikle yardım etmediler hatta daha iyi santral olan yerde daha hızlı internet bile alabiliyordum

magnet zaten sim kart ile çalışıyor hocam sim kart ile çalıştığı için santral bulunması yeterli o adres muhabbeti destek almak için ben ilk çıktığı sene 3 yıl kullandım başka adrese götürmüştüm kesinlikle yardım etmediler hatta daha iyi santral olan yerde daha hızlı internet bile alabiliyordum
temsilcilerin kendisi de demişti çalışır ama destek veremtiz diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,589
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri