Superbox nasıl düşük ping alırım?

kozkanat

80+
Reaksiyon skoru
30
Superbox kullanıyorum ama aldığım hız 5mbps falan (1500TL). En azından pingin düşük olması için ne yapabilirim? Pingim başka bir yerde nornal telefon interneti açıp oynayan kişilerden katlarca daha yüksek ve dalgalı. Ethernet kablosu almayı düşünüyorum. Ama 5mbps için de pahalı bir şey almak istemiyorum

Superbox kullanıyorum ama aldığım hız 5mbps falan (1500TL). En azından pingin düşük olması için ne yapabilirim? Pingim başka bir yerde nornal telefon interneti açıp oynayan kişilerden katlarca daha yüksek ve dalgalı. Ethernet kablosu almayı düşünüyorum. Ama 5mbps için de pahalı bir şey almak istemiyorum
Hızı bir şekilde yükseltirsin ama 100Mbps de alsan düzgün oyun oynayabileceğin pingi alamazsın çok kullandım bu boxlardan. Tek sen bağlıyken belki ama başka cihaza Whatsapp dan mesaj gelsin ondan bile Ping fırlıyor.

öncelikle 5 mbps olması saçmalık zaten 50mbps olması gerek en azından onu bir belirt müşteri hizmetlerine , wi-fi için ping kaçınılmaz maalesef.

Hızı bir şekilde yükseltirsin ama 100Mbps de alsan düzgün oyun oynayabileceğin pingi alamazsın çok kullandım bu boxlardan.
Hızı hiçbir şekilde yükseltemedim pes ettim. En azından pingi sabit kalsın yeter bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle 5 mbps olması saçmalık zaten 50mbps olması gerek en azından onu bir belirt müşteri hizmetlerine , wi-fi için ping kaçınılmaz maalesef.
Ethernet kablosu olarak ucuz yollu bir şey iş görür mü? 5mbps için yüksek kalitede kablo almayayım

Hızı hiçbir şekilde yükseltemedim pes ettim. En azından pingi sabit kalsın yeter bana

Ethernet kablosu olarak ucuz yollu bir şey iş görür mü? 5mbps için yüksek kalitede kablo almayayım
dediğin gibi 5 mbps ise zaten kendin kablo yapıp taksan yine iş görür :D ben superbox kullandım minimum 15 mbps vermeleri gerekiyor şikayet kaydı oluşturdun mu ?

dediğin gibi 5 mbps ise zaten kendin kablo yapıp taksan yine iş görür :D ben superbox kullandım minimum 15 mbps vermeleri gerekiyor şikayet kaydı oluşturdun mu ?
Bölgesel kaynaklı bir durummuş yapabilecekleri bir şey yokmuş. Bölgesel durumu çözemez misiniz dedim de anlamadı bende çok üstelemedim 😅

Bölgesel kaynaklı bir durummuş yapabilecekleri bir şey yokmuş. Bölgesel durumu çözemez misiniz dedim de anlamadı bende çok üstelemedim 😅
Bahaneler bahaneler yatacak yeri yok bunların bölgeselmiş o zaman eşşek gibi oraya yazacaksın hız düşük olabilir diye.

Valla modem internete 4G den bağlanınca ve birkaç kişi bu internete bağlı olunca modemle PC arası kablolu kablosuz çok farketmiyor 😀

Ping meselesini hızın çok yüksek olsa bile çözemiyorsun. Ben çok uğraşmıştım üzerinde. Telefon internetini verince interneti tek bilgisayar kullandığı için Ping çok dalgalanmıyor (o da baz istasyonu yoğun değilse) ama Superbox gibi tüm eve aynı interneti verince illa bir cihaz internet kullanıyor.

Tek bilgisayardan bağlı olunca da aynı...
Mobilde Turkcell kullanan varsa onun mobil verisi ile deneyin. O da Ping yapıyorsa zaten bölgedeki baz istasyonu yoğundur o yüzden ne düzgün hız ne düzgün Ping veriyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri