Superbox

Reaksiyon skoru
31
bugün superbox aldım 100gb olan. ama yaklaşık saat 21den beri oyun oynuyorum bu esnada internet 2 kere gitti modemi açıp kaaptınca düzeliyor fakat oyunun ortasında internet gitemsi benim hayallerimi yıktı diyebilirim günlerdir superboxu bekleyip kötü deneyim yaşamak üzüyor açıkçası birde ismi ve şifresi nasıl değiştirilrir söylerseniz sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada kablolu bağlanıyorum

Demir Caner,
Bu sorunları müşteri hizmetlerine sorsan daha sağlıklı olur. Çünkü Süperbox normal bir WIFI gibi deil diye biliyorum.

Knk musteri hizmetlerini ara

isim ve şifre nasıl değiştirim bunu bilen var mı peki

Demir Caner,
Buyur internette bu adımları buldum:
Bundan sonrasını biliyorsundur herhalde.

• İnternet tarayıcınızın adres çubuğu alanına 192.168.1.1 yazın ve adrese gidin.
  • Kullanıcı adı ve şifre alanına sırasıyla admin ve superonline yazarak modem arayüzüne giriş yapın.,

bugün superbox aldım 100gb olan. ama yaklaşık saat 21den beri oyun oynuyorum bu esnada internet 2 kere gitti modemi açıp kaaptınca düzeliyor fakat oyunun ortasında internet gitemsi benim hayallerimi yıktı diyebilirim günlerdir superboxu bekleyip kötü deneyim yaşamak üzüyor açıkçası birde ismi ve şifresi nasıl değiştirilrir söylerseniz sevinirim

Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu açıklamayı deneyin.

Superbox bir altyapıdan internet almadığı için doğal olarak baz istasyonundan internet alıyor. Eğer iş çıkışı gibi iftar sonrası gibi yoğun internet trafiği olduğu zamanlarda internet gidiyorsa normal. Kesilmesi tabi hoş değil ama gerçekler böyle. Altyapı geldiğinde anında evine vdsl/adsl/fiber hangisiyse işte internet çek

Geri