Superior Bronze Alınır mı?

ZweeiX

80+
Reaksiyon skoru
15
webteknonun yaptığı bu sistem alınır mı? incehesaptan güvenilir mi ?

Sdd biraz az kalmış onu 480gb Toshiba ssd yapabilirsiniz. Güzel bir sistem.

oyunları kasmadan oynatırmı ve yayında fps drop yer miyim bir fikrin varmı?

oyunları kasmadan oynatırmı ve yayında fps drop yer miyim bir fikrin varmı?
Hangi oyunlar oyanyacağınıza bağlı olarak değişir ama genel olarak problem yaşamazsınız. Güncel oyunlar için ram yetersiz kalabilir onu 16 yaparsanız çok daha rahat oynarsınız.

Hangi oyunlar oyanyacağınıza bağlı olarak değişir ama genel olarak problem yaşamazsınız. Güncel oyunlar için ram yetersiz kalabilir onu 16 yaparsanız çok daha rahat oynarsınız.
zaten 2 slot var 1 ram takılı onu ilerde alırım ben bu bilgisayarı alırsam yayın için düşünüyorumda hem yayın hem oyun için

Bnde rx 580 i seçili a320m prime seçilisi vardı bundan 1 ay önce aldım hiçbir problemi yoktu güzelde kasmatan en son metro exodus full ayarlarda sabit 60 65 fps arası alarak bitirdim ama bundan 2 gün önce nasıl olduysa kasayı aldım havaya kaldırdım pc ye görüntü gelmemeye başladı bende garantiye gönderdim beklioyrum

Cod gibi oyunları yayında oynayamazsınız ama cs lol gibi oyunları oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.

webteknonun yaptığı bu sistem alınır mı? incehesaptan güvenilir mi ?
Güvenilirlik konusunda şüphe etmene gerek yok webtekno ve incehesap gibi ismini duyurmuş kaynaklar sıkıntı çıkmaz teknik olarak yeterli bilgim yok :) Yardımcı olduysam ne mutlu

Geri