enesbuyulu
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Arkadaşlar Superlight mouse aldım amazondan. Orjinal olduğuna dair şüphem yok fakat yine de orjinallik durumunu nereden kontrol edebilirim?
uygulama görüyor evet ama buraya ürün kaydetme kısmına seri nosunu girince görmüyor fakat canlı desteğe seri numarasını yazınca görüyor değişik bir durum.Arkadaşın dediğine ek olarak şuradan ürününü kaydetmeyi deneyebilirsin, mouseun altında yazan seri numarasını sistem tanırsa orijinaldir.
Bende giriş yapılı olmadığı için bu şekil atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Dostum aldığın ürün amazon satıcılı ise için rahat olsun orijinaldir, değilse yine de orijinal gibi duruyor algılamış sonuçta seri numarasını.uygulama görüyor evet ama buraya ürün kaydetme kısmına seri nosunu girince görmüyor fakat canlı desteğe seri numarasını yazınca görüyor değişik bir durum.
şarj olurken mesela şarjı %41 e kadar doldu diyelim çıkarıp kablosuz kulanırken bi anda %50 gösteriyor veya %30 falan kafam karıştıUygulamasından aç uygulama görüyorsa orjinaldir
amazonun direkt kendi sattığı ürün sanırım linkini bırakıyorum aşağıya aslında eminim orjinal olduğuna ama yine de ne biliyim içimdeki kurdu ikna etme çabası sanırım.Dostum aldığın ürün amazon satıcılı ise için rahat olsun orijinaldir, değilse yine de orijinal gibi duruyor algılamış sonuçta seri numarasını.
eyvallah kardeşim.Alıntıyı görüntüle
Amazonun kendi sattığı ürünse orijinal olmama ihtimali yoktur hocam, içiniz rahat olsun.
şarj sürekli doğru değer göstermez o yüzden çok aldırış etmeşarj olurken mesela şarjı %41 e kadar doldu diyelim çıkarıp kablosuz kulanırken bi anda %50 gösteriyor veya %30 falan kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Logitech sıkıntılarından biri elimde g535 kablosuz kulaklık var aynı sorun bende de mevcut dolu gözüküyor çıkarınca %90 oluyorşarj olurken mesela şarjı %41 e kadar doldu diyelim çıkarıp kablosuz kulanırken bi anda %50 gösteriyor veya %30 falan kafam karıştı
o zaman ghub ile ilgili sıkıntı sanırmLogitech sıkıntılarından biri elimde g535 kablosuz kulaklık var aynı sorun bende de mevcut dolu gözüküyor çıkarınca %90 oluyor