Superlight mouse orjinal mi nasıl anlarım?

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar Superlight mouse aldım amazondan. Orjinal olduğuna dair şüphem yok fakat yine de orjinallik durumunu nereden kontrol edebilirim?

Uygulamasından aç uygulama görüyorsa orjinaldir

Arkadaşın dediğine ek olarak şuradan ürününü kaydetmeyi deneyebilirsin, mouseun altında yazan seri numarasını sistem tanırsa orijinaldir.
Bende giriş yapılı olmadığı için bu şekil atıyorum.
1679884784220.png

Arkadaşın dediğine ek olarak şuradan ürününü kaydetmeyi deneyebilirsin, mouseun altında yazan seri numarasını sistem tanırsa orijinaldir.
Bende giriş yapılı olmadığı için bu şekil atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
uygulama görüyor evet ama buraya ürün kaydetme kısmına seri nosunu girince görmüyor fakat canlı desteğe seri numarasını yazınca görüyor değişik bir durum.

uygulama görüyor evet ama buraya ürün kaydetme kısmına seri nosunu girince görmüyor fakat canlı desteğe seri numarasını yazınca görüyor değişik bir durum.
Dostum aldığın ürün amazon satıcılı ise için rahat olsun orijinaldir, değilse yine de orijinal gibi duruyor algılamış sonuçta seri numarasını.

Uygulamasından aç uygulama görüyorsa orjinaldir
şarj olurken mesela şarjı %41 e kadar doldu diyelim çıkarıp kablosuz kulanırken bi anda %50 gösteriyor veya %30 falan kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum aldığın ürün amazon satıcılı ise için rahat olsun orijinaldir, değilse yine de orijinal gibi duruyor algılamış sonuçta seri numarasını.
amazonun direkt kendi sattığı ürün sanırım linkini bırakıyorum aşağıya aslında eminim orjinal olduğuna ama yine de ne biliyim içimdeki kurdu ikna etme çabası sanırım.

1679935876595.png

Amazonun kendi sattığı ürünse orijinal olmama ihtimali yoktur hocam, içiniz rahat olsun.

şarj olurken mesela şarjı %41 e kadar doldu diyelim çıkarıp kablosuz kulanırken bi anda %50 gösteriyor veya %30 falan kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şarj sürekli doğru değer göstermez o yüzden çok aldırış etme
şarj azaldığında zaten sesli olarak uyarı veriyor bilgisayarda

Logitech sıkıntılarından biri elimde g535 kablosuz kulaklık var aynı sorun bende de mevcut dolu gözüküyor çıkarınca %90 oluyor

Geri