Aslında ben de 500 olana geçmek istiyorum ama bana internetin yanında TV+ da verdiler o yüzden sadece internet içeren pakete almazlar sanırım. Geçen yıl yine böyle bir şey olmuştu vermemişlerdi
(Yine de bu geçiş olduysa belki benimki de olur deneyim birazdan.)
Forumlarda insanların hızının arttığını gördüm ben de bir hız testi yapayım dedim ve şok oldum. Superonline tarafında ya bir hata var ya da bir deneme yapıyorlar 1000Mbps indirme 100Mbps yükleme tanımlı gördüğüm herkeste. Superonline Fiberden hizmet alanlardan hız testi bekliyorum 😀...
forum.donanimarsivi.com
Bu konuda bu durumun bir altyapı deneme olduğunu düşündüğümü söylemiştim, sanırım gerçekten öyleymiş
Superonline altyapısı olanlar için gayet iyi fiyatlara 500Mbps ve 1000Mbps internet paketleri sunuldu, sanırım test başarılı geçmiş
Turkcell Superonline neden 350 megabit download'ı geçmiyor? (tarifem 1000 mbit) steam başta olmak üzere bütün istemciler ile oyun çekiyorum, hepsini denedim. Sürekli aynı şey oluyor. Teknik eleman geldi modemi değiştirdi, bağlantı değerlerine baktı, bir sorun gözükmüyor dedi.
Turkcell Superonline neden 350 megabit download'ı geçmiyor? (tarifem 1000 mbit) steam başta olmak üzere bütün istemciler ile oyun çekiyorum, hepsini denedim. Sürekli aynı şey oluyor. Teknik eleman geldi modemi değiştirdi, bağlantı değerlerine baktı, bir sorun gözükmüyor dedi.