Neler Yeni

Superonline Cayma Bedeli Ne Kadar Öderim?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bazıları 12 Ay Üstünde Cayma Bedeli Ödemenize Gerek Yok Diye Bişiler Görmüştüm internette bu doğrumudur
Doğru olsa bile Modem Ve İlk 3 Ay Bedava Kampanyalarından Faydalandım Taahhütüme NE Kadar Etki Eder
Bu arada Tahaddüt Mart Sonu 2020 De Başlamıştı ve 24 Aydı

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bazıları 12 Ay Üstünde Cayma Bedeli Ödemenize Gerek Yok Diye Bişiler Görmüştüm internette bu doğrumudur
Doğru olsa bile Modem Ve İlk 3 Ay Bedava Kampanyalarından Faydalandım Taahhütüme NE Kadar Etki Eder
Bu arada Tahaddüt Mart Sonu 2020 De Başlamıştı ve 24 Aydı
Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, sözleşmelerin 12 aydan daha fazla olamayacağını bunun için başvuruda bulunabileceğini youtube üzerinden bir yayında söylemişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Muhammed Poyraz
benim arkadaşımın paketi 160tl idi 24ay taahüt vardı 750 TL civarı ödedi kanka?
o olay bildiğim kadarıyla öyle olmuyor firmaların her ay belirlediği bir kar birimi var mesela 50 TL gelecek olan faturadan kar edecek 12 ay kullanmış 12ay kar edeceği parayı kesiyor ben en son böyle diye hatırlıyorum senin dediğin olay yakın arkadaşımın başına geldi öyle olacağını sanmıyorum yoksa daha fazla öderdi
Kanka erkenden iptal ettirdi diye öyle olabilir benimde başıma türk telekomda geldi bana öyle söyledi müşteri hizmetleri ve epey de cayma bedeli ödedim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, sözleşmelerin 12 aydan daha fazla olamayacağını bunun için başvuruda bulunabileceğini youtube üzerinden bir yayında söylemişti.
Keşke öyle olsa
Benimkinde kampanyalar filanda var 35mpbs 120TL ödediğim halde.
Ayrıca öyle bişi gerçekten olsa 24 ay tahaddütü olan herkes cayma bedelini bile fazla konuşmazdı.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri