Gelip aktifleştirmeleri gerekiyor ekiplerin. Bizimkine 2.5 ay sonra gelmişlerdi.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar binamıza yaklaşık olarak 2.5 ay önce bu kutu konuldu ama hala herhangi bir kağıt vs gelmedi ve ya Altyapıda gözükmüyor Sinyalin geldiğini nasıl anlayabilirim ?
Turkcell i arayip sormak en mantiklisiAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar binamıza yaklaşık olarak 2.5 ay önce bu kutu konuldu ama hala herhangi bir kağıt vs gelmedi ve ya Altyapıda gözükmüyor Sinyalin geldiğini nasıl anlayabilirim ?
Aradığı müşteri temsilcisi bilmiyor bu tarz şeyleri genellikle.Turkcell i arayip sormak en mantiklisi
Genel mudurlugu mu ne aramak gerekiyor demislerdi bana tt icin.Aradığı müşteri temsilcisi bilmiyor bu tarz şeyleri genellikle.
BU durum hakkında bilgileri yokmuşTurkcell i arayip sormak en mantiklisi
İstanbul Esenyurta oturuyorum ama Birisi mi gelicek yoksa ne olcak bilemiyorum Zaten Superonline Altyapı sorgulaması çok garip çalışıyor sadece Konut,Site ve ya İnovia tarzı yerlerin Altyapısı gözüküyorGelip aktifleştirmeleri gerekiyor ekiplerin. Bizimkine 2.5 ay sonra gelmişlerdi.
Söylediğim gibi onlar bilmez.BU durum hakkında bilgileri yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstanbul Esenyurta oturuyorum ama Birisi mi gelicek yoksa ne olcak bilemiyorum Zaten Superonline Altyapı sorgulaması çok garip çalışıyor sadece Konut,Site ve ya İnovia tarzı yerlerin Altyapısı gözüküyor
Turkcell Superonline ilçe bayileri ilgileniyor. Onlar biliyor. Onlara gidip sor.BU durum hakkında bilgileri yokmuş
İstanbul Esenyurta oturuyorum ama Birisi mi gelicek yoksa ne olcak bilemiyorum Zaten Superonline Altyapı sorgulaması çok garip çalışıyor sadece Konut,Site ve ya İnovia tarzı yerlerin Altyapısı gözüküyor
Atlantis kullan boşver Superonline'yi.BU durum hakkında bilgileri yokmuş
Hangi bayalik burada pek sadece Superonline Bayiliği yokTurkcell Superonline ilçe bayileri ilgileniyor. Onlar biliyor. Onlara gidip sor.
Elimdeki tek seçenek Superonline başkasının Fİberini kullanamam sadece SUPERONLİNE var Ve kiraladıklarını sanmıyorumAtlantis kullan boşver Superonline'yi.![]()
Hangi bayalik burada pek sadece Superonline Bayiliği yok
Elimdeki tek seçenek Superonline başkasının Fİberini kullanamam sadece SUPERONLİNE var Ve kiraladıklarını sanmıyorum