Hasanst
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 582
- İsim
- Hasan Said Tamer
1 Ay önce yeni eve taşındık eski evde fiber altyapısı vardı , superonline kullanıyorduk ve modeme ethernet ile bağlanıyordum. 25 mb paket ile 22 mb değerleri falan görüyordum, lolde de 21 ms falan oluyordu en fazla. Yeni taşındığımız evde fiber altyapısı olmadığı için vdsl kullanmak zorunda kaldık (25 mb paket) ve kablosuz bağlanıyorum. Superonline bağladı gitti falan. Şuanda aldığım hız testi değerleri aşağıda, lolde de 50 ve 900 ms arası gidip geliyor. Ne yapabilirim. (Az önce YouTube da dns 1.1.1.1 - 8.8.8.8 ile alakalı bir video gördüm onu da uyguladım ama oyunda denemedim daha) Yine bir video da gördüğüm DNS slash... olayını da yaptım ondan dolayı olabilir mi ?
1.1.1.1 ve 8.8.8.8 ayarı sonrası bu 2 test
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dns ayarını eski hale getirdikten sonrası da bu
@MematiBaş🚬 Bilgisi olan arkadaşları etiketler misin rica etsem
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj otomatik birleştirildi:
@MematiBaş🚬 Bilgisi olan arkadaşları etiketler misin rica etsem